Shepherd
Shepherd - Paul Oiled Antique
Shepherd - Paul Oiled Antique
Shepherd - Paul Oiled Antique
3D
Shepherd
Paul Oiled Antique
328 kr
(437 kr)
Få på lager
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

52649-00

Shepherd Paul Oiled Antique


Svenske Shepherd laver nogle fantastiske og meget kvalitative hjemmesko, der uden tvivl er fremstillet med vores nordlige klima i tankerne. Skoen er lavet af bløde og naturlige materialer, der giver dine fødder mulighed for at ånde og samtidigt holde sig varme og behagelige. Det er Shepherd i en nøddeskal.

Varme, men ikke for varme


Fåreskind og uld er naturlige materialer der automatisk ventilerer fugt og samtidigt holder dine fødder varme og tørre. Med disse sko får du altså et fantastisk behageligt miljø i skoene. Sålen i disse sko er komfortable og har en blød støddæmpning til fodballen. Ydersålen i gummi sikrer stabilitet når du går.

På arbejdet eller derhjemme


Nyd disse komfortable hjemmesko derhjemme eller på arbejdet. Under alle omstændigheder bliver disse uldsko dine trofaste følgesvende i mange år fremover, da de er både holdbare og modstandsdygtige.

Rengøring af uld og fåreskind


Uld og fåreskind er i sagens natur afvisende for snavs, men der vil stadig komme et tidspunkt, hvor de skal vaskes. når det kommer skal det gøres i lunkent vand med en klud eller en blød børste. Gnub og træk derefter skoene til den oprindelige form. Lad dem tørre i et tørt miljø.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30045 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×