Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Petra Nubuck Black
287 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Træsko

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

5 cm

Detaljer:

Spænde

Varenummer:

25261-00

Mohedatoffeln Petra Nubuck Black Petra Nubuck BlackSiden 1860'erne har Mohedatoffeln skabt komfortable og stilfulde træsko. I dag er virksomheden førende i Sverige og også en af de få virksomheder, der stadig kun fremstiller træsko. Mohedatoffeln Petra Nubuck Black er en moderne og trendy træsko med stilfulde stropper i ægte nubucklæder.

Kvalitets læder og stilfuldt designPetra er en populær Mohedatoffeln-model. Skoen er lavet af et enkelt stykke træ og har en ergonomisk form, der føles rar mod foden. Det åbne og luftige design er virkelig rart om foråret og sommeren. Nubucklæder som bruges til denne sko, er en meget eksklusiv læder af højeste kvalitet.

Perfekt til sommerkjolerMohedatoffeln Petra er den perfekte sko til foråret og sommeren. Endelig får fødderne lov til at komme frem! Denne lækre model med åben tå er perfekt til alle sommerens kjoler og nederdele. Det sorte læder gør det ekstra let at matche skoene med forskellige farver og mønstre.

Pleje af dineMohedatoffeln skoNubucklæder minder meget om ruskind, og du kan behandle det på samme måde. Da Mohedatoffeln Petra er en træsko, er det bedst at bruge skoene i tørt vejr. Hvis det er nødvendigt, kan du forsigtigt børste snavs væk fra læderet og derefter imprægnere dine sko med skoplejemidler egnet til ruskind.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30662 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×