Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 02:32:10
Kavat
Kavat
Pöl WP Lilac
237 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Varmeforet, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Lilla

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

60002-21

Kavat Pöl WP LilaKavat Pöl WP Lila er en rigtig dejlig varm gummistøvle i en flot lilla farve. Gummistøvler fra Kavat er et rigtigt godt valg hvis du er på udkig efter en utrolig holdbar støvle til dit barn. Den vil med garanti sætte lidt farve på en grå regnvejrs dag.

Kavat er kvalitetKavats historie strækker sig langt tilbage. I mere end 70 år har de produceret robuste sko af høj kvalitet til børn over hele norden. De er i dag et rigtigt velkendt mærke og er især populære hos miljøbevidste familier, der sætter høj pris på kvalitet. Når du investere i et par støvler fra Kavat, kan du med garanti være sikker på at kvaliteten er i orden!

En varm og vandtæt støvleKavat Pöl WP Lila er 100% vandtæt og er lavet af genanvendeligt gummi som er helt PVC-fri. Foret indvendigt er lavet af uld og er med til at holde fødderne dejlig varme, selv i sne og slud. Gummisålen er stærk og har et godt greb på de fleste underlag.

Sådan holder du dine støvler reneStøvlerne kan vaskes i maskine på 30 grader, hvilket gør dem utrolig nemme at holde rene og friske.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30406 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×