Reebok Classic
Reebok Classic - Princess Black
Reebok Classic - Princess Black
Reebok Classic - Princess Black
3D
Reebok Classic
Princess Black
383 kr
(497 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

60047-92

converse


Converse startede med at lave gummisko og er efter en årrække som sportsskoproducent, gået tilbage til rødderne og producerer idag gummisko med holdning! Hvadenten du er skater, rockstjerne eller buschaffør, kan du være dig selv i et par Converse.

Princess-Black


Superlet, super slank, super smart, super komfortabel, super sort. Vil du have et par sko der kan bruges i det daglige, til gåture og let aktivitet? Denne lækre Converse model har det hele: stødabsorberende sål, blød foring der absorberer fugt og lufthuller på begge sider af skoen med Reeboks symbol Union Jack.

black


Skoenes er lavet af syntetisk læder, for komfort og lethed. På grund af det slanke design kan de bruges til de fleste lejligheder, og bæres til stort set alle typer tøj. De er velegnede til både jeans og miniskirt, og tager sig perfekt ud til både et sporty eller minimalistisk look. Den sorte farve er elegant og tidløs, og fordi skoene er helt igennem sorte, både overdel og hele sålen, er det aldrig en bekymring at finde en farve der passer.

sort i sort


Syntetisk læder skal blot afvaskes med en fugtig klud, og du kan vaske snørerne i vaskemaskinen. Hvis du synes skoene trænger til lidt ekstra opmærksomhed, kan du købe skopudsemiddel, specielt beregnet til syntetisk læder, og pudse dem med det. Det forøger skoenes holdbarhed og holder materialet smidigt og skinnende.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
V
Vibeke antczak

Virker perfekte hver dag

 · Svar · 

29135 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×