Prisgaranti

PRISGARANTI - HOS OS ER SKOENE BILLIGERE!

VORES PRISGARANTI – HOS OS ER SKOENE BILLIGERE!

Vi vil have at det skal være enkelt og sjovt at købe sko på nettet – og vi ved at gode priser gør det lidt sjovere.Disse vilkår gælder:
  • Den anden butik skal være dansk og kan både være en netbutik eller en almindelig butik. Denne butik skal også være registreret i Danmark med et CVR nummer.
  • Hvis butikken er en netbutik, må den ikke være en auktionsside eller lignende.
  • Skoene skal være samme model, størrelse, kvantitet (ikke storpakke) og have samme farve, som dem du har købt hos Footway.
  • Prisen i den anden butik skal være ordinær pris, og må ikke være udsalgspris, kampagnepris eller lignende.
  • Ved postordre og internethandel er det almindeligt, at butikker tager ekstra betaling for fragt og administrationsgebyrer. Fragt og gebyrer skal derfor regnes med i prisen, når prisen skal sammenlignes med prisen hos Footway.
  • Tilbuddet fra den anden butik skal kunne bekræftes af Footway.

Hvad gør jeg, hvis jeg finder en sko med billigere ordinærpris?

Du lægger en bestilling og sender os en email med et link til siden du har fundet skoene på. Hvis det gælder en almindelig butik tager du et billede af kvittering eller prisskilt samt navn på butikken, hvor du fandt skoene. Når vi modtager mailen sørger vi for at du får betalt hele forskellen tilbage!

Har du nogle spørgsmål, kontakt os gerne på enten mail os@footway.dk eller tlf 80 32 33 33.
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Mine favroitter
  • Her gemmes alle dine favorit-sko!
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×