Malin ønsker, at du bliver glad for såvel sko som priser, når du handler hos os. Vores prisgaranti hjælper dig godt på vej.

Halløjsa! Hvad har Footway af prisgaranti?

- What up! Hvis du finder nøjagtigt de samme sko til en lavere normalpris i en anden dansk netbutik (altså ".dk") eller i en dansk fysisk butik, lover vi, at du får skoene til samme pris hos os. Den pågældende butik skal dog være registreret i Danmark og have et CVR-nummer. Prisgarantien gælder kun, hvis skoene i den anden butik er på lager, og garantien gælder ikke, hvis skoene er del af en igangværende kampagne eller udsalg, eller hvis du vil bytte skoene i forbindelse med en af vores andre igangværende kampagner/rabatkoder. Prisgarantien gælder heller ikke for outletbutikker eller outletpriser.

Hvordan gør jeg, hvis jeg finder en billigere normalpris?

- Det er topenkelt! Lav en bestilling og mail os webadressen, hvor du fandt skoene. Er det i en fysisk butik, tager du et billede af kvitteringen/prissedlen samt navn på butikken og mailer til os@footway.dk. Vi kigger på informationerne og sørger for, at du får udbetalt differencen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail eller ringe til os på 80 32 33 33.

30045 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×