30.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Puma
Puma
Puma Smash V2 L Puma White-puma White
294 kr
(347 kr)
inkl. moms

Kundedata

Puma opleves som normale i størrelsen ifølge 4101 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Hvid

Ydermateriale:

Læder

Indvendigt materiale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

60076-56

puma


Dassler brødrene i byen Herzogenaurach, Bayern, grundlagde deres skofabrik i 1924. Efter 2. Verdenskrig valgte brødrene at splitte forretningen op, og Rudolf Dassler kaldte sin skoproduktion for Puma (broderen Adolfs, blev til adidas). Puma er idag den 3 største producent i verden af sportsbeklædning.

Puma-Smash-V2-L


En lækker, klassisk Puma model der minder om de skomodeller som blev brugt på 70'ernes tennisbaner. Denne model er lav og indeni er den foret med blødt textil, der gør den behagelig at bære hele dagen. Sålen har et solidt greb på de fleste overflader. En højkvalitetssko du kan gå i månedsvis, uden synligt slid.

Puma-White-puma/White


Den hvide farve og den meget diskrete, hvide Puma stribe på skoen gør at du kan mixe den med alt. Ligemeget om du er til shorts eller jeans - klassisk som sporty, så vil denne sko passe til tøjet.

pas på din hvide puma


Lædersko er nemme at holde rene, bare sørg for at dagens skidt og snavs ikke får lov at sidde for længe. Tør dem af med en fugtig klud jævnligt, og giv dem en tur med læderpleje når du føler for det. Med den korrekte pleje, har du altid hvide Puma sko .
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

28768 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK