Springyard
Springyard
Quick Shine Rubber

Skoen er desværre udsolgt

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Grå

Varemærke:

Varenummer:

55165-00

Selv gummisko har brug for skopleje


Alle sko har brug for pleje, og der findes mange forskellige produkter til skopleje, beregnet til forskellige typer af materialer. De fleste tænker nok, at gummisko er nogle af de få modeller, der ikke kræver pleje, og derfor er nemmest at holde. Selv det slidstærke gummimateriale trænger dog til en kærlig hånd nu og da, selvom det ofte er nok med en gang udluftning mod lugten og en fugtig klud til pletterne. Derfor har Springyard skabt denne smarte poleringssvamp, så dine gummistøvler kan få den pleje, de fortjener. Og bare rolig – det er stadig lige så nemt som med den fugtige klud!

Materialet, som ikke ånder


Gummimaterialet kommer i to forskellige typer, nemlig naturgummi og syntetisk gummi. Begge typer er dog materialer, som ikke ånder. Derfor trænger gummistøvler, galocher og andre gummistøvler en gang i mellem til en opfriskning. Quick Shine Rubber svampen fra Springyard er en nem og effektiv pleje til dine gummisko, som beskytter sko og støvler mod udtørring og samtidig giver fodtøjet sin glans tilbage. Med et par flotte, skinnende gummistøvler bliver det triste regnvejr en smule sjovere! Produktet skader hverken miljø eller helbred og kan derfor anvendes med god samvittighed.

Nem pleje til nemme sko


Gummistøvler og andre sko af gummimaterialer er nogle af de letteste sko at holde. Når de er snavsede, kan pletterne hurtigt fjernes med en våd klud, og du kan sågar holde støvler under vandhanen, hvis det kan gå rigtig hurtigt. Når gummimaterialet begynder at tørre ud, er det dog ikke nok med vand. Poleringssvampen fra Springyard er dog næsten lige så nem at bruge. Når du alligevel har skyllet eller tørret dit fodtøj af, kører du blot svampen forsigtigt hen over skoens overflade. Sørg dog altid for først at teste produktet på et skjult stykke, så du er sikker på, at materialet tåler produktet.

Skopleje på nettet


Her på Footway.dk er vi tossede med sko, og af samme grund går vi højt op i god skopleje. Derfor er det vigtigt for os at tilbyde vores kunder gode produkter til pleje af forskellige skotyper og -materialer. Her på siden finder du et godt udvalg af nyttige produkter inden for skopleje. Høj kvalitet til skarpe priser og altid med lynhurtig levering. Fragten er gratis, og det samme gælder, hvis du skulle få brug for at returnere et produkt. I tilfælde af at du fortryder dit køb eller er utilfreds med en vare, har du hele 180 dages fortrydelsesret. Vi mener nemlig, at online shopping skal være en sjov aktivitet!
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

28249 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK