Jakob er som en blodhund, når det gælder om at opsnuse de gode tilbud. Han er vores stjerne, når det gælder kampagner og rabatkoder.

Kan du fortælle lidt om Footway rabatkode Jakob?

- Gerne. Vi giver 100 DKK rabat ved køb for over 1 500 DKK! Tilbuddet gælder til og med den 31. December 2018. Du kan vælge blandt populære mærker som Converse, Nike, Adidas og mange flere. Husk på, at rabatten ikke er gyldig i kombination med andre tilbud eller rabatter.
Indtast koden: XNHDR4 og få din rabat!

Hvilke skomærker kan jeg få rabat på?

Leder du efter et stort udvalg af nedsatte sko, skal du kigge efter Footway sale! Her giver vi rabat på alle sko og udvalgte mærker. Her hos Footway kan du finde det meste når det kommer til sko. Faktisk kan du finde alle former for sko fra stort set ALLE de mest populære mærker i vores webbutik. Vores indkøbere har også gjort det til en sport at holde både øre og øjne åbne for at finde ud af hvilke mærker som vil blive populære i fremtiden. Vi har derfor alt fra de store brands som Nike, Converse og Adidas over til flere up and coming brands med kollektioner, som passer perfekt til dig som ikke vil have de samme sko som alle andre. Uanset hvad du kan lide, behøver du ikke lede længe efter rabatter.

Får man rabat hvis man køber flere par sko?

- Nej desværre. Men nogle gange holder vi udsalg! Hold øje med det. Det er ikke mange mennesker som kan klare sig med et par sko. Det skulle da lige være hvis man boede på en tropestrand og aldrig behøvede at forlade den. Så kunne man nøjes med et par flip-flops, men det er ikke alle der er så heldige! Spøg tilside, i Norden har vi meget forskelligt slags vejr, der kræver forskellige slags sko. Hvis du for eksempel anskaffer dig et par lædersko, bør du tænke over at de ikke holder så længe, hvis du bærer dem når de er våde. Lædersko skal helst tørre ordentligt inden de bruges igen. Derfor er det ikke nok med et par. Det er faktisk ikke en dårlig ide at købe to par af de samme skønne og flotte kvalitetssko. På den måde kan der gå flere år før du igen har brug for at købe nye.

Kan jeg returnere artikler som jeg har købt med en Footway rabatkode?

- Selvfølgelig kan du det! Vi mener at det er en grundlæggende forbrugerrettighed at du kan returnere dine køb. Vi tilbagebetaler altid det samme beløb, som du betalte da du købte skoene. Du har hele 180 dages returret hos os. Hvis du vil returnere en forsendelse, skal du lægge skoene tilbage i æsken som de kom i og putte æsken i en robust plastikpose. Luk posen omhyggeligt med tape og klistre returetiketten på. Du kan sagtens anvende Footway-posen, men glem ikke at fastgøre returetiketten ovenpå den gamle. Herefter skal du bare indlevere posen på postkontoret og gemme kvitteringen som bevis for at du har sendt skoene tilbage. Omkring en uge efter at vi har modtaget din returpakke, får du en bekræftelse via e-mail og herefter sender vi dig en refusion til det kort som du har betalt med.

Hvordan er reglerne for Footway rabatkoder, kan jeg bruge den på sko som allerede er nedsatte?

- Godt spørgsmål! ved forskellige rabatkoder kan der gælde forskellige regler, men det er nemt at tjekke på vores hjemmeside. Vi har dog den praksis at man ikke kan kombinere to forskellige rabatkoder ved samme køb. Hvis vores kunder satte rabatterne i system ville vi nemlig risikere at gå bankerot eftersom vi ofte giver ret store rabatter. Der er desværre hård konkurrence i skotøjsbranchen, så vi kan ikke gå rundt og give flere rabatter på det samme par sko. Men har du to rabatkoder kan du bruge dem på to forskellige par sko, og stadig samlet spare penge.

Jeg har en rabatkode, men glemte at indtaste den, kan jeg ændre min ordre?

- Uf, det er altid trist når man glemmer at man har en rabatkode som bare venter på at blive brugt! Men heldigvis kan du ændre din ordre, hvis du skulle komme til at glemme at indtaste koden. Der nemlig det som kendetegner god kundeservice. Bare kontakt os og hav din rabatkode parat, (eller skriv den i en e-mail). Vi kan korrigere fejlen og nå at rette bestillingen hvis vi hører fra dig inden varen forlader vores lager. Personalet ude på vores lager er dog ret hurtige til at pakke og sende ordrene ud, så vi anbefaler dig at du kontakter os så hurtigt som muligt hvis uheldet skulle være ude. Skulle det ske at det først for sent er gået op for dig at du glemte din rabatkode kan du indløse den ved dit næste køb. Desuden sælger vi altid vores sko til så gode priser, at rabatkoder egentlig slet ikke behøves!

Jeg indtastede min rabatkode, men jeg fik ingen rabat. Hvad skal jeg gøre?

- Bare rolig! Der er opstået en fejl, men det betyder ikke at du kommer til at gå glip af en ekstra god pris. Kontroller først om du har indtastet din rabatkode korrekt. Vær opmærksom på at der ikke er nogen mellemrum og at du har skrevet alle bogstaverne ind i det rigtige format (små og store bogstaver). Virker det stadig ikke? Så er du velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice, som altid er parate til at hjælpe dig. Send en mail til os@footway.dk, ring på 80 32 33 33 eller gå ind på vores Facebookside www.facebook.com/footway. Vi hjælper dig med at få dine sko med til rabatpris og håber, at du nød at handle med os på trods af den opståede fejl.

Hvordan får jeg information om Footways udsalg, tilbud og kampagnekoder?

- Den bedste måde at holde øje med hvad der sker hos Footway og i skobranchen er ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi sender en e-mail ud hver uge med information om udsalg, tilbud, konkurrencer og kampagner. Og som vi skrev i det foregående svar, holder vi dig også opdaterede på tilbud og andet der sker hos Footway på de sociale medier. Takket være Facebook, Instagram og andre sociale medier er det blevet lettere end nogensinde at kommunikere med kunderne og det er nu engang fantastisk når man arbejder med kundekontakt! For fuldstændig uddybende information om kampagnekoder skal man dog først og fremmest holde øje med vores hjemmeside, hvor du kan finde de seneste detaljer omkring hvordan vores forskellige kampagner og kampagnekoder fungerer.

Hvad er en rabatkode og hvordan anvender jeg de?

- Jeg må indrømme at det godt kan være lidt svært at skelne mellem rabat og rabatkoder. Men nu skal jeg forklare det. Vi kan godt lide at have lave priser. Rabatter og rabatkoder er derfor to forskellige forskellige værktøjer som vi bruger på forskellige måder. Tilbud gælder for alle og rabatkoder er en mulighed vi har for at tilbyde individuelle kunder en ekstra god pris på valgfrie produkter. Rabatkoden skal du indtaste i et særskilt felt på vores hjemmeside når du klikker dig igennem din bestilling. Tilbud fratrækkes direkte. Det er så simpelt som det er fantastisk!

30045 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×