Crocs
Crocs
Rain Boot Kids Sea Blue
190 kr
(Ord. 237 kr)
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varenummer:

07837-01

Crocs Rain Boot Kids Sea Blue


Crocs har i mange år fremstillet nogle af verdens mest populære hjemmesko, de velkendte "Foppa hjemmesko". Selv deres støvler har været en succes. Crocs Rain Boot for børn er værdsat for deres lethed, blødhed og de to funktionelle håndtag.

Støvler i Croslite-materiale


Det materiale Crocs bruger, når de fremstiller deres produkter, hedder Croslite. Det er et let materiale, der giver en fremragende støddæmpning og som også er vandtæt. Med andre ord er det perfekt til støvler. På toppen af skaftet sidder der to håndtag. Ved hjælp af disse, kan barnet tage støvlerne på på egen hånd.

Fin blå farve


Netop disse støvler har en smuk blå farve. Støvlerne kan også fås i mange andre farver, og alle modeller er af samme høje kvalitet og vandtætte. De er lige velegnet til almindelige bukser som de er til regntøj. Støvlerne er populære og får ofte gode karakterer og bedømmelser i tests.

Plej børnestøvler i Croslite


Når det kommer til rengøring og pleje, er det meget enkelt med disse sko. Skyl skoene med vand, og brug en klud med lidt sæbe, hvis der er pletter, der ikke kan skylles væk. Det er vigtigt, at du lader skoene lufttørre ved stuetemperatur bagefter. Undgå altid varme, når det kommer til gummi. Det kan nemlig medføre, at materialet knækker eller blive misdannet.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

29829 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×