Scholl
Scholl - Rio AD Black
Scholl - Rio AD Black
Scholl - Rio AD Black
Scholl
Rio AD Black
597 kr
Størrelse
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Scholl Rio AD Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

04608-00

Scholl Rio AD Black


Scholl er en virksomhed, der har fokuseret på at fremstille komfortable sko, sandaler og tøfler i mange år. Faktum er, at virksomheden blev grundlagt i 1907. Scholl står bag mange innovationer og opfindelser, som skomarkedet har taget til sig, blandt andet har de lavet indersåler, der giver foden og ryggen god støtte. Med Scholl Rio AD Black fortsætter virksomheden den fine tradition at skabe produkter, der er komfortable og gode for hele kroppen. Scholl Rio AD Black har selvfølgelig en specielt designet indersål, som gør det mere behageligt at gå i sandalerne. Sålen har blandt andet støtte omkring tæerne og svangen. Jo mere du bruger dine Scholl Rio AD Black, jo mere komfortable bliver de. Det skyldes, at indersålen tilpasser sig dit skridt. For at kunne justere sandalerne har Scholl Rio AD Black tre remme. Når du bruger sandaler, tøfler eller sko fra Scholl vil du hurtigt mærke, at du går mere naturligt, og at du får god støtte til foden.

Gode til folk med dårlig ryg eller følsomme fødder


Scholl Rio AD Black sandalerne er fremstillet af flere materialer. Overdelen er for eksempel lavet af nubuck, som giver en fin og mat overflade. Indersålen er lavet af ruskind, og selve sålen er fremstillet af en kombination af latex og kork. Under sandalerne vil du finde en olieresistent gummisål med riller. Disse giver dig et godt greb uanset overfladen og er også absorberende. Sandalerne er gode for dig, der har problemer med rygsmerter eller vil kunne stå og gå længe på en bekvem måde. Det skyldes, at sålen er lidt højere i hælen i forhold til, hvordan den ser ud under forfoden. Med Scholl Rio AD Black får du både god funktionalitet og et smukt design.

Stilfulde sandaler, der giver dig en afslappet stil


Selvom Scholl Rio AD Black i første omgang er utroligt komfortable, ser de også godt ud. Du kan uden problemer bruge skoene på arbejdspladsen eller derhjemme. Det stilfulde design passer til alle stile.

Tag hånd om dine fine sandaler


Du kan bruge disse sandaler både indendørs og udendørs, men som regel bliver de kun brugt inde. Hvis sandalerne bliver beskidte, er det let at børste snavset af med en ruskindsbørste. Undgå skoplejeprodukter som er til almindeligt læder. Du kan også bruge en almindelig klud og lunkent vand. Ved at pleje skoene og regelmæssigt tage hånd om dem kan du bruge dem i mange år.
Vis mere.

Debat

Jeg kunne ikke undvære mine Scholl sandaler, bruger dem vinter og sommer. Når børnebørnene kommer på besøg hopper de i dem, hvis jeg ikke har dem på.God pasform, og de er dejlig varme.

Ældre end tre måneder
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×