Birkenstock
Birkenstock
Rio Slim Birko-Flor Black
597 kr
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Spænde, Velcro

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun, Sort

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Gummi

Varenummer:

25200-00

Birkenstock Rio Slim Birko-Flor Sort

Birkenstocks Rio modellen kendetegnes ved remmen, som i modsætning til den mere almindelige Arizona model, der slutter rundt omkring anklen og dermed ikke kan glide af. Denne stilart er dame modellen i sort, med en elegant, slank pasform.

Birkenstock til aktive personer

Rio Slim har alle de funktioner, vi elsker ved det tyske mærke, men med lidt ekstra strejf, i form af spænden omkring anklen. Rio-modellen er tilpasset til mange flere aktiviteter, og du behøver ikke bekymre dig om, at din fod glider ud af sandalen. Som med Arizona-modellen er det formet kork-latex-fodseng af højeste kvalitet, som er melodien.

Birko-flor - letplejeligt syntetisk materiale

Birkenstocks egen Birko flor er et syntetisk materiale, slidstærkt og følsomt for huden. Birko-flor er en blanding af PVC og fleece, der tillader materialet at ånde. Det betyder, at dine fødder føler sig trygge, uanset om det er varmt eller koldt.

Match dine Birkenstock Rio Sandaler

At matche Birkenstock er let takket være dets diskrete design, Med farver som sort, læder, brun, beige er det nemt at kombinere det meste fra din garderobe. Rio Sandaler matcher perfekt med et par lyseblå jeans, eller hvorfor ikke bare et par lysebrune shorts? Plus, de matcher næsten alt i sort.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

29682 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×