Asics
Asics - Roadhawk Ff Gs Begonia Pink/pink Glo/white
Asics - Roadhawk Ff Gs Begonia Pink/pink Glo/white
Asics - Roadhawk Ff Gs Begonia Pink/pink Glo/white
3D
Asics
Roadhawk Ff Gs Begonia Pink/pink Glo/white
547 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Pink

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Syntetisk

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

60054-83

Asics


Selvom Asics startede med at være en basket ball sko, har det ikke stoppet firmaet fra at udvikle sig. Med højteknologi og grundige tests, udført af sportsteams og deres trænere, har Asics formået at brede sig over en bred vifte, og producerer idag sko, til mange sportsgrene.

Roadhawk-Ff-Gs


Med disse børnesko, har Asics fået bolden lige ned i kurven. De kan bruges i skolen til både idræt og til fritid, og takket være den super lette flyte foam, vejer skoene kun 50% af en normal løbesko. Dette gør at den føles vægtløs at bære, samtidig med den er slidstærk, og sikkert bærer børnene igennem et uendeligt antal skridt, spring og leg.

Begonia Pink/pink-Glo/white


Designet i sarte sommerfarver, og et casual look, gør at disse sko er velegnede til både til idrætsudøvelse og kan bæres dagligt. Om det er sportstøj, eller bare et dagligdags påklædning, kan skoene gå til næsten alle dagens outfit.

pas på din begonia


Som alle andre sko, skal dine Asics vaskes. Pas på begonia farven, ved at aftørre skoene jævnligt, med en ren klud. Skal din begonia vandes, så læg skoene i en vaskepose og giv dem en tur på lave grader. Sørg for at tørre dem godt bagefter, og vand dem ikke for ofte, så mister de farven.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

29135 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×