Reebok Classic
Reebok Classic
Royal Cljog 2 Kc Washed Blue/White/Lime Glow
207 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

60047-77

reebok


Reebok tog sine første skridt i Bolton, England i 1895 og de første sko var pigsko, beregnet til atletik og løb. Skoene var designet af den dengang kun 14 år gamle Joseph William Foster, og da efterspørgslen på skoene begyndte at stige, gik faderen ind i forretningen. I år 1900 åbnede den første produktion, og i 1979 indgik Reebok en aftale om licens og distribution til USA.

Royal-Cljog-2-Kc-Washed


Et par super seje sneakers i børnestørrelse, beregnet til de mindste. Velcrolukningen sørger for, det er nemt for børnene at tage skoene på selv,. Et par lækre sko, til lækre unger!

Blue/White/Lime Glow


En dybblå farve i kombination med den klassiske Reebok stribe, og hvid og limegrøn sål giver det skoene et look fuldstændigt som de voksne. Lad dine børn tage deres successkridt i et par sko beregnet til børn.

mere tid-mindre rengøring


Der er ikke noget værre end at bruge sin tid på at skrubbe og skure, for at ende med et dårligt resultat. Men den dybblå farve og det lette stof, gør at du ikke behøver at bekymre dig om beskidte sko. Tør dem af med en fugtug klud nu og da -og vupti, så er de fine igen.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30408 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×