Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 09:59:08
Kavat
Kavat
Rullsand Ep Blue
437 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun, Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

49256-01

Kavat Rullsand EP Blue


Familievirksomheden Kavat fra Sverige har specialiseret sig i at fremstille børnefodtøj. Det handler ikke bare om, at deres sko har et smukt design - de bruger også de bedste materialer. Rullsand er en skomodel til børn, der er blandt Kavats mest populære. Disse sko har ikke kun en smuk blå farve, de har også en god støtte, der hjælper børnene med at gå på en behagelig måde.

Bløde sandaler til børn


Sandalerne er lavet af et højkvalitets læder. Læderet har betegnelsen EP og har mange gode kvaliteter. Det er blandt andet snavs- og vandafvisende og frit for skadelige stoffer. Skoene har også komfortable såler og er nemme at tage på.

Sommersandaler


Disse fine sandaler fra Kavat er perfekte til at tage med til stranden eller når du er ude at gå med dit barn. Den fine farve passer til mange tøjstile og er frem for alt stabil og behagelig, hvilket er vigtigt for børn, som ikke har udviklet musklerne endnu.

Lette at pleje


EP-læderet, som Rullsand bruger, har behov for pleje engang imellem, noget som du nemt kan gøre selv. Start med at rense skoene med en fugtig klud eller svamp. Brug derefter skosværte eller voks, for at sikre, at læderet bevarer sin bløde form og fine farve.
Vis mere.

Kommentar

Bløde lækre sandaler. Sålen er fleksibel, masser af huller til luft. Sidder godt på en fod med høj vrist. Str 22 er tilsvarende str.

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30800 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×