Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden
Kavat
Kavat - Rullsand Ep Blue
Kavat
Rullsand Ep Blue
447 kr
Størrelse
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Kavat Rullsand Ep Blue

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Blå

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

49256-01

Kavat Rullsand EP Blue


Familievirksomheden Kavat fra Sverige har specialiseret sig i at fremstille børnefodtøj. Det handler ikke bare om, at deres sko har et smukt design - de bruger også de bedste materialer. Rullsand er en skomodel til børn, der er blandt Kavats mest populære. Disse sko har ikke kun en smuk blå farve, de har også en god støtte, der hjælper børnene med at gå på en behagelig måde.

Bløde sandaler til børn


Sandalerne er lavet af et højkvalitets læder. Læderet har betegnelsen EP og har mange gode kvaliteter. Det er blandt andet snavs- og vandafvisende og frit for skadelige stoffer. Skoene har også komfortable såler og er nemme at tage på.

Sommersandaler


Disse fine sandaler fra Kavat er perfekte til at tage med til stranden eller når du er ude at gå med dit barn. Den fine farve passer til mange tøjstile og er frem for alt stabil og behagelig, hvilket er vigtigt for børn, som ikke har udviklet musklerne endnu.

Lette at pleje


EP-læderet, som Rullsand bruger, har behov for pleje engang imellem, noget som du nemt kan gøre selv. Start med at rense skoene med en fugtig klud eller svamp. Brug derefter skosværte eller voks, for at sikre, at læderet bevarer sin bløde form og fine farve.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×