Kavat
Kavat
Rullsand Ep Dark Brown
437 kr
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Brun

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Detaljer:

Velcro

Varenummer:

49256-02

Kavat Rullsand EP Dark BrownKavat er en svensk virksomhed, der i mange år har produceret stilfulde og velformede børnesko. De bruger kvalitetsmaterialer, som giver skoene et flot udseende og god holdbarhed. Kavat Rullsand er en sandalsko perfekt til børn om sommeren. De har de samme fordele, som en konventionel sandal har, der er luftige huller, der tillader fødderne at ånde. Desuden giver de god støtte de rigtige steder, hvilket er vigtigt for børn, fordi de ikke helt har udviklet alle muskler endnu. Kavar Rullsand EP Dark Brown har en dejlig mørkebrun farve i læderet. Stingene, der holder skoene sammen, er hvide, en flot detalje der bidrager til det stilfulde look. Disse sko kommer med en nyudviklet sål, der er mere fleksibel end før. Dette gør, at skoene sidder mere komfortabelt på barnets fødder. En stor fordel ved børnesko fra Kavat er, at de altid er nemme at tage på. Dette gælder også for Kavat Rullsand, der har en stor velcrorem. Dette giver dig en stor åbning, der gør det nemt at få barnets små "fusser" i skoene. Med sko fra Kavat kan børnene lege og løbe rundt i sommeren på en behagelig og stabil måde.

Blød foring og økologisk læderKavat virksomheden er meget omhyggelig med at passe på miljøet uden at gå på kompromis, når det kommer til fodtøjets kvalitet og komfort. Til Kavat Rullsand bruger de læder med betegnelsen EP. Dette står for Eco Perfomance og betyder, at læderet har vandafvisende egenskaber og er fri for krom og andre skadelige stoffer. Det naturlige læder får et flot og unikt udseende med tiden. Den nye og bløde indersål gør skoene ekstra behagelige for børnenes fødder. På den måde kan de lege hele dagen uden problemer.

Perfekte sommerskoHvis børnene kan lide at lege i sandet eller bare udendørs, er der få sko, der passer lige så godt som disse. Klæd børnene i behageligt og bevægeligt tøj, så de kan lege og have det sjovt længe. Skoenes stilfulde udseende gør dem også velegnet til de særlige lejligheder, såsom børnefødselsdag eller dåb.

Børnesko, som du nemt kan tage dig afKavat Rullsand bruger økoligisk EP læder. Dette læder har brug for lidt ekstra kærlighed for at bibeholde sine gode egenskaber i forhold til XC læder fra Kavat. Rengør skoene med en fugtig klud og brug en transparent voks, så forbliver læderet blødt og slidstærkt. Lad dem tørre ved stuetemperatur for de bedste resultater.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30954 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×