Vagabond
Vagabond - Salvatore 4064-001-20 Black
Vagabond
Salvatore 4064-001-20 Black
797 kr
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Vagabond Salvatore 4064-001-20 Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varenummer:

52513-00

Vagabond Salvatore 4064-001-20 Black


Dette er et typisk Vagabond-design med et næsten unisex-lignende udtryk, som, med de utroligt stilfulde og rene linjer, passer til de fleste tøjstilarter og lejligheder. Vagabond producerer sko i meget høj kvalitet, og i de seneste årtier er virksomheden eksploderet på verdensmarkedet. Iført disse sko er du således iklædt en del af et modemirakel!

Stilrene materialer og gennemtænkt ergonomi


Overdelen på disse klassiske Vagabond-sko er stilfuldt, skinnende sort læder. Sålens lave hæl gør skoen ergonomisk at gå i, og fordi den er lavet af gummi, giver den et godt greb på jorden.

Når du skal være ekstra pæn


Disse Vagabond-sko er fremragende, når du af den ene eller den anden grund skal være ekstra pænt klædt på. Det stilrene design er både velegnet til et par stramme jeans eller til et par kjole bukser eller til et par mørkere chinos. Skoene er meget alsidige og er lette at kombinere med forskellige tøjstile.

Vedligeholdelse


Læder er et naturmateriale, og vi anbefaler altid, at du imprægnerer dine sko før første brug. Hvis du for eksempel har fået vejsalt eller lignende på læderet, kan det tørres af med en fugtig klud. Lad skoene lufttørre, og smør dem derefter med læderfedt, så er de flotte igen.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30253 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×