Sixtyseven
Sixtyseven
Sandra 76394 Sedona Black
847 kr
Loading...
  • Er på lager og sendes inden for 24 timer
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Lilla, Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

6,5 cm

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

52170-02

Sixtyseven Sandra 76394 Sedona BlackDisse stilfulde sko fra Sixtyseven har alt, du har brug for, for at give dit outfit et rigtig elegant look. De er lavet af fint læder, der har en smuk glans. Endvidere har skoen to lynlåse, hvilket gør dem nemme at tage på. Skoen har en høj hæl og er perfekt, når du ønsker at være lidt mere velklædt end sædvanligt, for eksempel når du skal til fest.

Læder er et fantastisk materialeDisse sko er lavet af læder. Dette materiale har mange gode egenskaber, blandt andet fordi det beskytter mod fugt på en god måde. Desuden ser det stilfuld ud.

Kan matches det mesteDu kan med fordel matche disse sko med en pæn kjole, en par dejlige jeans eller en smuk nederdel. Hvis det er koldt udenfor, kan du også kombinere skoene med en mørk jakke for at skabe et stilrent look.

Tips til pleje af læderskoStart med at børste skoene med en læderbørste. Du kan også fjerne snavs med et håndklæde eller en klud. Brug derefter en skosværte til læder for at give læderet ernæring og blødhed. Lad skosværten tørre ind i læderet og brug herefter børsten til at give skoene en fin glans.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30662 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×