Sixtyseven
Sixtyseven
Sandra 76395 Oleato Black
718 kr
(897 kr)
Loading...
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

5,5 cm

Detaljer:

Lynlås

Varenummer:

52169-00

Sixtyseven Sandra 76395 Oleato BlackSixtyseven er et spanske firma, der fremstiller smukke lædersko til kvinder. Modellen Sixtyseven Sandra 76395 Oleato Black er en stilfuld og høj boot lavet af læder. Skoene har høje hæle og give dig et elegant look.

Læder – et klassisk materialeVirksomheden Sixtyseven bruger ofte rigtige læder til deres sko. Materialet har mange gode egenskaber. Æstetisk er det smagfuldt og har en dejlig glans. De høje hæle bevirker, at skoene er luksuriøse og elegante. På hver side af skoene er der en lynlås. Ved hjælp af disse kan du nemt tage skoene af og på.

Sko, som er perfekte til festSelvom denne model er stilren og perfekt at bruge i hverdagen, så passer disse elegante sko allerbedst til finere og mere festlige øjeblikke. Match dem med et par stramme jeans eller en pæn kjole for at få et luksuriøst look.

Vedligeholdelse og pleje af læderskoLædersko har altid brug for lidt omsorg. Med en fugtig klud kan du nemt fjerne de mest overfladiske pletter fra skoene. Brug derefter en børste og egnede plejeprodukter til at fugte læderet og give det en dejlig glans.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30898 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×