Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 03:37:20
Sixtyseven
Sixtyseven - Sandra 76395 Oleato Black
Sixtyseven
Sandra 76395 Oleato Black
847 kr
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Sixtyseven Sandra 76395 Oleato Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Smal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

5,5 cm

Varenummer:

52169-00

Sixtyseven Sandra 76395 Oleato BlackSixtyseven er et spanske firma, der fremstiller smukke lædersko til kvinder. Modellen Sixtyseven Sandra 76395 Oleato Black er en stilfuld og høj boot lavet af læder. Skoene har høje hæle og give dig et elegant look.

Læder – et klassisk materialeVirksomheden Sixtyseven bruger ofte rigtige læder til deres sko. Materialet har mange gode egenskaber. Æstetisk er det smagfuldt og har en dejlig glans. De høje hæle bevirker, at skoene er luksuriøse og elegante. På hver side af skoene er der en lynlås. Ved hjælp af disse kan du nemt tage skoene af og på.

Sko, som er perfekte til festSelvom denne model er stilren og perfekt at bruge i hverdagen, så passer disse elegante sko allerbedst til finere og mere festlige øjeblikke. Match dem med et par stramme jeans eller en pæn kjole for at få et luksuriøst look.

Vedligeholdelse og pleje af læderskoLædersko har altid brug for lidt omsorg. Med en fugtig klud kan du nemt fjerne de mest overfladiske pletter fra skoene. Brug derefter en børste og egnede plejeprodukter til at fugte læderet og give det en dejlig glans.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30339 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×