Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Sara Flower
287 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Træsko

Skotype:

Farv:

Beige, Hvid, Mønsteret

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Hælhøjde:

5 cm

Varemærke:

Varenummer:

50505-00

Mohedatoffeln Sara FlowerMohedatoffeln Sara Flower er en klassisk træsko fra det populære skofirma Mohedatoffeln. Mohedatoffeln blev grundlagt i Sverige i 1860 og har siden udviklet sig og skabt virkelig lækre højkvalitetstræsko til mænd, kvinder og børn. Sara Flower er en pæn træsko i landlig stil med et smukt blomstermønster.

NaturtræSara Flower er en klassisk skomodel fra Mohedatoffeln. Skoene er lavet af massivt træ og er helt ubehandlet. Overdelen af skoen er lavet af ægte læder og har et beskyttende ydre med blomstermønster. Under ydersålen er skoen forsynet med to gummi paneler - disse bidrager til større komfort og giver dig et bedre greb.

Perfekt til sommerenMohedatoffeln Sara Flower er en sand klassiker, der afspejler svensk kunsthåndværk. De hvide og blomsterfyldte træsko passer til alt sommertøj. Kør en afslappet og hippie-inspireret stil og match skoene med et par jeans og en lækker T-shirt!

Pas på dine træskoSara Flower er et par solide træsko, som du kan bære i vådt og tørt, men det bedste er, hvis du undgår regn og ler. Du kan nemt rense dine sko, hvis de bliver beskidte, fordi materialerne er stærke og modstandsdygtige.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

31409 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×