Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 06:40:06
Ecco
Ecco
SAUNTER Black
897 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Gummi

Varemærke:

Varenummer:

08166-03

Ecco Saunter Black


Ecco er kendt for at fremstille komfortable sko, og disse sko er ingen undtagelse. De behagelige og smukke sko er lavet i Chelseaboots-model og har et minimalistisk og stilfuldt look. De to elastiske bånd gør, at skoene sidder godt på foden og følger dine bevægelser naturligt.

Stilfuld og holdbar - en god kombination


Sålen er støbt direkte og består af to komponenter, polyurethan og gummi, som giver et godt greb og en høj slidstyrke. Ecco bruger naturligt læder til disse sko. Materialet beskytter effektivt mod vand og vind. Inden i finder du Eccos egen Comfort Fibre-sål, der giver en behagelig gang. Disse kan også tages ud.

Til mange forskellige stilarter


Skomodeller som disse er populære, fordi de passer til alle mulige stilarter. Uanset om du vil have en stram kjole på, flotte shorts eller et par behagelige jeans, passer skoene fremragende til. Den sorte farve er klassisk og går godt til både lyse og mørke klæder.

Læderpleje - tips og råd


Et tip, når det kommer til lædersko, er at imprægnere dem med det samme. Imprægneringen giver ekstra beskyttelse mod snavs og fugt. Brug skosværte eller skovoks for at sikre, at skoene forbliver flotte i lang tid.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30786 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×