Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 04:26:23
Scholl
Scholl - Jump
Scholl
Jump
487 kr
Finds på lager til omgående levering!
Prisgaranti!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Scholl Jump

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Anbefales til:

Udtagelig indlægssål

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Varenummer:

47459-00

Scholl Jump


Hvis der er noget, der virkelig skiller Scholl fra andre mærker inden for skotøjsindustrien, så er det deres viden om ergonomi og pasform. Scholl Jump er en uhyre populær skomodel af funktionelle materialer og med en unik struktur i svangen.

Biomechanics-teknologi


Scholl Jump er lavet af et robust og holdbart PU-materiale. Oversiden af skoen er udstyret med komfortable meshsektioner, som øger ventilationen i skoene. For at du skal opnå optimal støtte, både på jorden og i foden, er skoen udstyret med en blød EVA-sål. Fodsålen har en struktur i svangen og skoene modvirker pronation.

En luftig sommersko


Om sommeren er det rart at lufte fødderne med et par komfortable Scholl Jump! Skoene passer perfekt til denimshorts og en skjorte. De diskrete farvevalg gør det nemt at kombinere dem med både mønstre og farver. Det er en skomodel, som du sagtens kan bruge på arbejde hele dagen uden at blive træt.

Maskinvask er bedst


Med et par Scholl Jump kan du altid gå komfortabelt, selv når vejret er køligere. Indersålen kan tages ud, hvilket er praktisk ved vask eller udluftning. Hvis dine sko skulle blive beskidte kan de maskinvaskes ved 30 grader.
Vis mere.

Debat

Super

Svar
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30892 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×