Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 10:03:23
Scholl
Scholl - Jump
Scholl - Jump
Scholl - Jump
3D
Scholl
Jump
373 kr
(467 kr)
inkl. moms
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Kategori:

Anbefales til:

Udtagelig indlægssål

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Syntetisk

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

47459-00

Scholl Jump


Hvis der er noget, der virkelig skiller Scholl fra andre mærker inden for skotøjsindustrien, så er det deres viden om ergonomi og pasform. Scholl Jump er en uhyre populær skomodel af funktionelle materialer og med en unik struktur i svangen.

Biomechanics-teknologi


Scholl Jump er lavet af et robust og holdbart PU-materiale. Oversiden af skoen er udstyret med komfortable meshsektioner, som øger ventilationen i skoene. For at du skal opnå optimal støtte, både på jorden og i foden, er skoen udstyret med en blød EVA-sål. Fodsålen har en struktur i svangen og skoene modvirker pronation.

En luftig sommersko


Om sommeren er det rart at lufte fødderne med et par komfortable Scholl Jump! Skoene passer perfekt til denimshorts og en skjorte. De diskrete farvevalg gør det nemt at kombinere dem med både mønstre og farver. Det er en skomodel, som du sagtens kan bruge på arbejde hele dagen uden at blive træt.

Maskinvask er bedst


Med et par Scholl Jump kan du altid gå komfortabelt, selv når vejret er køligere. Indersålen kan tages ud, hvilket er praktisk ved vask eller udluftning. Hvis dine sko skulle blive beskidte kan de maskinvaskes ved 30 grader.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

B
Benny Jensen

Super

 · Svar · 
Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

28516 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×