Scholl
Scholl
Nautilus
257 kr
  • Alle sko på lager!
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Blå

Pasform:

Normal

Varenummer:

43774-00
Mærket Nautilus fra amerikanske School, har lavet ortopædiske sko lige siden begyndelsen af det 20. århundrede. Nautilus er endnu et stort hit - en utrolig behagelig sko, der er let at tage på og tage af med de praktiske velcrobånd.

Scholl gør rigtig meget for dine fødderScholl behandler dine fødder bedre end næsten alle andre mærker. Siden 1906 har Scholl sat deres kunders fødder først, takket være deres biomekanisk designede stilarter. Pøv næste gang at lægge mærke til deres optimale pasform.

Sommerblå farveDenne model af Scholl Nautilus kommer i en smuk mørkblå nuance, der minder om havet om sommeren. Nautilus er 15 mm høj og passer til både mænd og kvinder. Sandalen er lavet af plastik (PVC), hvilket betyder, at den er perfekt til at hænge ud på stranden eller ved poolen.

Juster Nautilus med velcroNautilus i dejlig sandal model, som kan justeres med kraftig velcro over vristen, så din fod ikke glider ud af sandalen, under din strandtur eller når du hænger ud i haven eller hjemme.

Det bedste til dine fødder er Scholl NautilusHvis du leder efter et par komfortable, robuste sandaler, så tag et kig på Scholl Nautilus. De har alt, hvad du leder efter og mere til, med mange års erfaring og videnskabelig tradition - alt for dine fødder.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30649 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×