Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 02:47:12
Eskimo
Eskimo
Scooter lady Black
337 kr
Loading...
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd, Lynlås, Velcro

Varenummer:

01426-01

Eskimo Scooter Lady BlackDisse solide sko fra Eskimo er specielt udviklet til at klare koldt og blæsende vejr. Skoene har mange smarte detaljer og fantastiske funktioner. Disse støvler er varme og behagelige at bruge - og sålerne giver dig et godt greb selv i rigtig glat og vådt vejr.

Holdbare materialer - resistente over for vand og frostDisse støvler er lavet til at klare den barske nordiske vinter. De har et højt skaft forsynet med en snor i toppen, som gør det muligt at lukke for støvlen. På den ene side er der en lynlås og i midten en velcrostrop, der kan få skoene til at sidde strammere. Sålen er lavet af groft og mønstret gummi.

Varme og behageligeBrug støvlerne, når du vil gå i sne eller regn uden at fryse. De passer godt til det meste vintertøj. Inde i støvlerne er der en tilhørende indersok af uld. Denne kan let tages ud.

Pleje af Eskimo Scooter-støvlerDisse sko er lavet til at holde til det meste. Du kan om nødvendigt rengøre dem med en fugtig klud. Bare sørg for at lade dem tørre ved stuetemperatur bagefter. For meget varme er nemlig skadeligt for gummi, idet det kan ændre form. Undgå derfor at tørre dem på en radiator.
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30406 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×