Tretorn
Tretorn
Scout S Green
357 kr
Loading...
Alle sko på lager!
Prisgaranti!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Tretorn Scout S Green

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Anbefales til:

Vandtæt, Gummistøvel

Skotype:

Farver:

Grøn

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Varenummer:

50898-00

Tretorn Scout S Green


Den velkendte svenske virksomhed Tretorn har i mere end et århundrede lavet sko og støvler af høj kvalitet. Hvis dine forældre har et par smarte støvler, der virker til at leve op til kravene, selv efter mange år, så er det sandsynligvis et par støvler fra Tretorn. Modellen Scout S i grønt er en klassisk støvle med snøre for en endnu bedre pasform.

Glem alt om våde fødder


Disse støvler fra Tretorn er udelukkende lavet af naturgummi. Det er et vandtæt materiale, der føles stabilt, men ikke for stift. Øverst på støvleskaftet er der et bånd, som du kan stramme. Det gør, at regn eller vand ikke kan komme ind gennem støvleåbningen. Indeni støvlerne er et groft foder. Indersålen kan tages ud. Mellemsålen er lavet af Texon TM og er forstærket i svangen. Ydersålen er komfortabel og har et ribbet mønster, der giver dig et godt greb.

Stilfuld, selv ved regnvejr


Støvlerne har en klassisk grøn farve, der passer til både jeans og regntøj. Takket være snøringen kan du garanteret holde fødderne varme og tørre. Støvlerne sidder endnu bedre fast, takket være justeringsbåndet.

Gummipleje


Det er en god idé at regelmæssigt rengøre støvlerne med hjælp af sæbevand og en klud. Skrub eventuelt med en ru børste, men brug ikke opløsningsmidler. Lad dem tørre et køligt og mørkt sted. Smør overfladen med en olie til gummi, så tørrer de ikke ud.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

31288 Resultater 
Når du surfer her, tillader du cookies.×