Shepherd
Shepherd - Henrik Oild Antique
Shepherd
Henrik Oild Antique
547 kr
Størrelseguide
Finds på lager til at sendes indenfor 24 timer
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Shepherd Henrik Oild Antique

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Brun

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Læder

Sål:

Læder

Varenummer:

13627-00

Shepherd Henrik Antique CognacForkæl fødderne med et par varme og dejlige Shepherd Henrik Antique Cognac. Disse hjemmesko er lavet af brunt ruskind og har en blød foring lavet af naturligt uld. De hjemmesko er et mirakel til alle de kolde vintermorgener eller i weekenden, når du helst vil sidde på sofaen med en kop te.

Håndlavet i EuropaDet er ingen overraskelse, at Shepherd of Sweden er et populært mærke - disse hjemmesko er håndlavede i Europa, og kun de bedste materialer anvendes. Henrik Antique Cognac er en luksuriøs tøffel i brun ruskind og med en foring af uld. Ulden er antiseptisk og holder fødderne varme, uden at de bliver svedige.

Blød som en dyneVi går og stå på fødderne hver dag, derfor fortjener de at blive forkælet lidt! Henrik er en hyggelig tøffel af høj kvalitet, som du kan bruge hele året. Tag dine hjemmesko på, når du går rundt derhjemme, sidder foran fjernsynet, eller tag et par med på arbejde. Varme og komfortable fødder = glæde!

Naturlige produkterShepherd Henrik Antique Cognac er en tøffel, som, ligesom andre produkter fra Shepherd of Sverige, kræver minimal vedligeholdelse. Fåreuldens antibakterielle egenskaber bevirker, at hjemmeskoene forbliver rene helt af sig selv. Hvis det er nødvendigt at vaske hjemmeskoene, kan dette gøres med en mild sæbeopløsning.
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

29868 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×