Shepherd
Shepherd
Krister Black
365 kr
(457 kr)
inkl. moms

Kundedata

Shepherd opleves som normale i størrelsen ifølge 9765 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Gummi, Syntetisk

Varemærke:

Varenummer:

24281-01

Shepherd Krister BlackShepherd Krister Black er en sort og varm herre sutsko i det lækreste fåreskind. Dette er en sort og stilfuld model, der passer til de fleste fødder. Denne sutsko er perfekt til en kold vinterdag, eller til dem der søger en fantastisk hjemmesko. En glimrende gaveide til manden der har alt!

Høj kvalitet fra ShepherdShepherd er et svensk mærke der specialisere sig i at lave fodtøj og andre produkter af fåreskind. Disse smukke og traditionelle herre sutsko fra Shepherd er en af deres mest populære modeller. Det er ikke uden grund at de er et af de førende mærker indenfor fåreskinds produkter i hele verden.

En varm og slidstærk sutskoShepherd Krister Black er en lavet af skind udvendigt med en varm og flot krave rundt om anklen og tekstil indvendigt der holder fødder varme og behagelige. Sålen er lavet af gummi, hvilket gør dem utrolig slidstærke i forhold til andre sutsko på markedet.

Tag dig godt af dine nye sutskoShepherd Krister Black er en hjemmesko og det er derfor ikke meningen at de skal blive våde eller beskidte. Sørg for at du følger brugsanvisningen som følger med dette produkt, så skal de nok holde længe!
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

Indlæg på andre sprog

A
Anne-Margrethe Murray
Oversætte

28071 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK