Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller inden 06:07:51
Shepherd
Shepherd - Magnus Black
Shepherd
Magnus Black
547 kr
Størrelseguide
Finds på lager til omgående levering!
Fri fragt og gratis retur!
180 dages åbent køb!

Shepherd Magnus Black

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Titel:

Skotype:

Farver:

Sort

Pasform:

Normal

Ydermateriale:

Ruskind

Sål:

Læder

Varenummer:

24166-02

Shepherd Magnus Black


Når vinden blæser koldt udenfor og du ønsker at varme dig nedefra og op, så lad dine fødder glide ned i disse fantastiske indendørssko fra svenske Shepherd.

Blødt fåreuld og fleksibelt ruskind af fåreskind


Med tøflen Magnus fra Shepherd får du en utrolig blød indendørssko, som er lavet af det blødeste fåreskind og uld. Materialet er naturligt fugt- og snavsafvisende og varmer dine fødder på en meget behagelig måde. Selv om sommeren er de fremragende, eftersom fåreskindet afleder varmen, så du har en jævn temperatur året rundt.

De ultimative tøfler


Det her er tøfler, som du virkelig kan bruge året rundt derhjemme. Kryb i dit mest behagelige hyggetøj, læg dig på sofaen og læs en god bog eller se en hyggelig film. Tøflerne fungerer også fremragende som indendørssko på arbejde for dig, der er på en arbejdsplads, hvor du har brug for hjemmesko.

Fåreskind, der bliver passet ordentligt holder i en evighed


Hvis du har brug for at rengøre dine tøfler kan du vaske dem i hånden i lunkent vand og med en mild sæbeopløsning. Stræk forsigtigt tøflerne i vandet og lad dem derefter tørre ved stuetemperatur, aldrig på en radiator eller lignende!
Vis mere.

Debat

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

30404 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×