Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 11:27:59
Shepherd
Shepherd
Magnus Black
497 kr
  • Er på lager og kan leveres omgående
  • Prisgaranti!
  • Fri fragt og gratis retur!
  • 180 dages returret!

Produktbeskrivelse

Varenummer:

24166-02

Shepherd Magnus Black


Når vinden blæser koldt udenfor og du ønsker at varme dig nedefra og op, så lad dine fødder glide ned i disse fantastiske indendørssko fra svenske Shepherd.

Blødt fåreuld og fleksibelt ruskind af fåreskind


Med tøflen Magnus fra Shepherd får du en utrolig blød indendørssko, som er lavet af det blødeste fåreskind og uld. Materialet er naturligt fugt- og snavsafvisende og varmer dine fødder på en meget behagelig måde. Selv om sommeren er de fremragende, eftersom fåreskindet afleder varmen, så du har en jævn temperatur året rundt.

De ultimative tøfler


Det her er tøfler, som du virkelig kan bruge året rundt derhjemme. Kryb i dit mest behagelige hyggetøj, læg dig på sofaen og læs en god bog eller se en hyggelig film. Tøflerne fungerer også fremragende som indendørssko på arbejde for dig, der er på en arbejdsplads, hvor du har brug for hjemmesko.

Fåreskind, der bliver passet ordentligt holder i en evighed


Hvis du har brug for at rengøre dine tøfler kan du vaske dem i hånden i lunkent vand og med en mild sæbeopløsning. Stræk forsigtigt tøflerne i vandet og lad dem derefter tørre ved stuetemperatur, aldrig på en radiator eller lignende!
Vis mere.

Kommentar

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)

30380 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×