25.05.2020: Vi leverer stadig sko i Danmark ♡
Springyard
Springyard
Shoe Horn Wood

Skoen er desværre udsolgt

Produktbeskrivelse

Afdeling:

Kategori:

Farve:

Brun

Varemærke:

Varenummer:

55168-00

Skohornet, du ikke kan undvære


Vi kender det alle sammen! Dét der med, at bøvle med at få skoene på, når man skal ud af døren. Elastikkerne strammer, man kommer til at træde hælen ned, eller der er knuder på snørebåndene, som ikke er til at få op. Et simpelt hverdagsproblem, som kan være utroligt irriterende og tidskrævende for det moderne menneske. Heldigvis findes der en løsning, og den er tilmed ganske simpel: Skohornet! Spar tid, skån dine sko og undgå irritation og travlhed på vej på arbejde eller til fest. Uanset hvor meget tid du bruger på skopleje, er der bare nogle ting, som kun et skohorn kan klare. Springyard Shoe Horn Wood hjælper dig godt på vej.

En stor hjælp til både børn og voksne


Måske tænker du, at et skohorn er sådan noget, som gamle mennesker benytter sig af, når de ikke længere kan bukke sig ned og nå skoene. Men du ved nok også godt, at andre også har besvær med skoene ind i mellem, inklusive dig selv. Selv – og måske endda specielt – børn, kan have stor glæde af ”hjælperen”. For de mindste skal det nemlig gerne gå hurtigt, når der er kurs mod skolen eller legepladsen, og ofte er snørebåndene ikke blevet bundet op. Mange børnesko er også designet til bare at ”hoppe i”, men de kan godt stramme, når de skal på. I sådanne situationer er det nemt og praktisk med et skohorn til at smutte foden ned i skoen. Hvad enten du vil skåne børnenes sko, dine egen tid eller morfars ryg, er dette hverdagsværktøjet, du har ledt efter!

Smukt, nemt og fordelagtigt


Skohornet fra Springyard har mange fordele, foruden at det er behageligt at bruge, skåner skoene og hjælper dig hurtigt ud af døren. Skohornet har et flot og simpelt design, som passer ind i alle hjem. Det er 19 centimeter langt, fremstillet af træ og er skinnende lakeret. Da hornet er flot i sig selv, kan du nemt have det liggende eller hængende fremme i entreen, så det altid er lige ved hånden. Den fine læderrem gør det endvidere muligt at hænge hornet op hvor som helst.

Bestil skohornet hjemmefra


Det er ikke bare selve skohornet, der er fordelagtigt. Når du køber skopleje og tilbehør på Footway, sparer du en masse tid, energi og penge. Du kan nemt hoppe køen og transporten over, for handlen foregår hjemme fra din sofa. Leveringen er både gratis og hurtig, og ofte vil du modtage din pakke inden for 1-2 dage. Skulle der være et problem med varen, eller ombestemmer du dig, har du hele 180 dages fortrydelsesret, og returneringen er såmænd også gratis.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

Der er endnu ingen indlæg fra dit land. Vær den første!

29058 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK