Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen
Short Rubberboot Black
677 kr
(847 kr)
inkl. moms

Kundedata

Ilse Jacobsen opleves som normale i størrelsen ifølge 1306 kunder

Lille

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Afdeling:

Anbefales til:

Vandtæt

Kategori:

Farve:

Sort

Ydermateriale:

Gummi

Indvendigt materiale:

Syntetisk, Tekstil

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

22444-00

Ilse Jacobsen Short Rubberboot BlackIlse Jacobsen er en virksomhed, der skaber produkter, der føles luksuriøse og alligevel afslappede. Dette er tydeligt i både design og materiale. Netop disse støvler har et andet udseende i forhold til konventionelle gummistøvler. De ser lidt ud som et par veldesignede støvler.

Naturgummi og uldfor giver dig komfort og varmeDen danske virksomhed har formået at skabe et par smarte støvler til regnvejr. Skoene er lavet af naturgummi og har en indre foring lavet af uld og fleece. Dette giver dig både tørre, varme og komfortable fødder.

Pæne selv når det ikke regnerDisse støvler vil du gerne bruge, selv om det ikke regner. Ilse Jacobsen har en evne til at producere produkter, som føles elegante og eksklusive uden at overdrive. Disse gummistøvler er perfekte til dem, der ønsker at se velklædte ud, selv når det regner.

Pleje til gummistøvlerNaturgummi kan få hvide pletter med tiden. Dette er normalt og kan fjernes med forskellige skoplejeprodukter. For at pleje disse støvler bør du skylle overfladen, når de bliver snavsede eller mudrede. Lad dem tørre ved stuetemperatur, aldrig i varme eller i direkte sollys.
Vis mere

Hjælp andre - kom med din feedback

K
Ketty zeuthen jensen
K
Karin Jensen

Indlæg på andre sprog

B
Babba66
Oversætte
Show more posts

28466 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK