Skoene vil blive sendt i dag, hvis du bestiller om senest 08:43:43
Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen - Short Rubberboot Black
Ilse Jacobsen - Short Rubberboot Black
Ilse Jacobsen - Short Rubberboot Black
3D
Ilse Jacobsen
Short Rubberboot Black
897 kr
inkl. moms

Produktbeskrivelse

Varemærke:

Kategori:

Anbefales til:

Gummistøvel, Vandtæt

Skotype:

Farv:

Sort

Pasform:

Stor

Ydermateriale:

Gummi

Sål:

Gummi

Detaljer:

Snørebånd

Varenummer:

22444-00

Ilse Jacobsen Short Rubberboot BlackIlse Jacobsen er en virksomhed, der skaber produkter, der føles luksuriøse og alligevel afslappede. Dette er tydeligt i både design og materiale. Netop disse støvler har et andet udseende i forhold til konventionelle gummistøvler. De ser lidt ud som et par veldesignede støvler.

Naturgummi og uldfor giver dig komfort og varmeDen danske virksomhed har formået at skabe et par smarte støvler til regnvejr. Skoene er lavet af naturgummi og har en indre foring lavet af uld og fleece. Dette giver dig både tørre, varme og komfortable fødder.

Pæne selv når det ikke regnerDisse støvler vil du gerne bruge, selv om det ikke regner. Ilse Jacobsen har en evne til at producere produkter, som føles elegante og eksklusive uden at overdrive. Disse gummistøvler er perfekte til dem, der ønsker at se velklædte ud, selv når det regner.

Pleje til gummistøvlerNaturgummi kan få hvide pletter med tiden. Dette er normalt og kan fjernes med forskellige skoplejeprodukter. For at pleje disse støvler bør du skylle overfladen, når de bliver snavsede eller mudrede. Lad dem tørre ved stuetemperatur, aldrig i varme eller i direkte sollys.
Vis mere.

Hjælp andre - kom med din feedback

Skriv dit navn/kælenavn så vi ved hvem du er =)
K
Karin Jensen

lllll

 · Svar · 
K
Ketty zeuthen jensen

Aaaaaa

 · Svar · 

29352 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×