Daniel er VD hos Footway og gør alt, hvad han kan for dig og vores andre skønne kunder. Han vil selvfølgelig gerne have, at du føler dig tryg, når du handler hos os.

Mor'n, mor'n, Daniel! Er det trygt at handle hos Footway?

- Ja. Vi følger ikke alene de retningslinjer, som er opstillet af Trygg E-handel, vi forsøger også at overgå dem.

Alt for, at du skal føle dig tryg og tilfreds!


Hvordan behandler I mine persondata?

Footway Aps er dataansvarlig, og alle personoplysninger beskyttes mod ekstern adgang. De håndteres endvidere i henhold til bestemmelserne i GDPR (General Data Protection Regulation), der er EU’s nye databeskyttelsesforordning. De persondata, vi indsamler, er navn, postadresse, telefonnummer, e-mailadresse samt IP-nummer.


Vi har brug for disse oplysninger, når du som kunde ønsker at gennemføre et køb hos os, ligesom vi ønsker at tilbyde dig en mere personlig kundekommunikation. I forbindelse med levering samt betaling af skoene deles nogle af oplysningerne med vores betalings- og logistikpartnere. Vi videresælger dog aldrig dine oplysninger til en tredjepart.  


Du har ret til at få indsigt i et uddrag af de persondata, vi har registreret om din person. Du kan her vælge at få de registrerede oplysninger ændret, ligesom du kan begrænse anvendelsesområdet for oplysningerne samt vælge at få dem helt slettet. Oplysningerne hos Footway gemmes så længe, at du giver os dit samtykke. Har du spørgsmål, så kontakt os på adressen os@footway.dk eller ring på tlf. 80 32 33 33.  

Er det sikkert at betale med kort på Footway?

- Jeps! Vi lagrer ikke kortoplysninger, og alle kortoplysninger håndteres via en SSL-kryptering.

Hvad sker der, hvis vi ikke er enige i tilfælde af en tvist?

- Vi forsøger selvfølgelig at løse alt på bedste vis for dig som kunde. Begynd altid med at kontakte vores kundeservice og fortæl dem, hvad du er utilfreds med.30045 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×