A Nordin Sko Online

11 resultater

A. Nordin er en svenskvirksomhed, der designer og producerer sko ud fra en skandinaviskdesigntradition, men dog med et interessant twist. Inspirationen hentes fratidligere stilepoker samt arkitektur og et traditionelt håndværk. Et rentdesign med omhyggeligt udførte detaljer er væsentligt for designet.

 

I naturmateriale fraSverige

 

Allemodeller har naturmaterialer nærmest foden for at give den bedste følelse.Træskomodellerne har en ergonomisk designet indersål lavet af et elastiskpolyuretanmateriale, som gør skoen meget behagelig. A. Nordins kollektionerfremstilles efter håndværkstraditioner i Sverige.

 

Mor og datter syr

 

Virksomhedenblev grundlagt i 2008 og drives i dag af mor og datter, Ann-Louise og LinaNordin.

 

MensAnn-Louise studerede på HDK i Gøteborg, blev hun gravid med datteren Lina, somderefter voksede op omgivet af kreativitet og design. Lina Nordin studeredederefter modedesign ved Istituto Marangoni i London og Milano frem til 2012, hvorhun dimitterede. I dag er hun designer for A. Nordin. Med Linas hjemkomst ogindtrædelse i virksomheden har man ændret fokus, idet man nu ikke blot satserpå klassiske træsko, men derimod har et bredere fokus på mode. I dag tilbyder mærketdiskrete kollektioner, der er karakteriseret ved minimalisme og lækre detaljer.Ud over de klassiske træsko fremstiller A. Nordin også tøj, tasker og accessories.I 2013 fortalte mor Ann-Louise og datter Lina, at ideen var at designe ogtilbyde to hele kollektioner pr. sæson.

 

Populære træsko

 

HosFootway finder du en række modeller fra A. Nordin, og vores mest populære varianterer ikke overraskende træskoene, som var med til at sætte A. Nordin på kortet.Modellerne PomPom ligger helt i top, men der findes også festsko med flottehæle samt et skønt mix bestående af træsko og støvler samt sandaler ogstøvletter. A. Nordin tilbyder et klassisk skandinavisk design med effektivedetaljer, der er perfekte til en simpel, diskret stil, men også til et lidtmere eksplosivt og udfordrende outfit, perfekt hvis du vil tone din stil lidt ned.

 

Smukke detaljer


Hvis du er på udkig efter moderne, smukke og enestående fritidssko, har dufundet dit mærke i A. Nordin. På mange måder indfanger mærket det typiske ogtilbagetrukkede skandinaviske formsprog og design, og det er ved små midler meddetaljer, der tiltrækker sig opmærksomhed, men dog uden at det tager fokus frahelheden. Det gælder bl.a. træskoenes smukke blomsterudsmykning eller destilfulde spænder på sandalerne, enkel snøring på støvletterne og meget mere.

<b?Omfavn Skandinavien, det enkle, elegante og klassiske. Surf rundt påFootway og find dine særlige favoritter fra A. Nordin. Skriv også, hvad dusynes om skoene i en anmeldelse. Det sætter vi pris på
!</br?

Side 1 af 1

11 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×