A Nordin Sko Online

4 resultater

A. Nordin er en svensk virksomhed, der designer og producerer sko ud fra en skandinavisk designtradition, men dog med et interessant twist. Inspirationen hentes fra tidligere stilepoker samt arkitektur og et traditionelt håndværk. Et rent design med omhyggeligt udførte detaljer er væsentligt for designet.

I naturmateriale fra Sverige

Alle modeller har naturmaterialer nærmest foden for at give den bedste følelse. Træskomodellerne har en ergonomisk designet indersål lavet af et elastisk polyuretanmateriale, som gør skoen meget behagelig. A. Nordins kollektioner fremstilles efter håndværkstraditioner i Sverige.

Mor og datter syr

Virksomheden blev grundlagt i 2008 og drives i dag af mor og datter, Ann-Louise og Lina Nordin.

Mens Ann-Louise studerede på HDK i Gøteborg, blev hun gravid med datteren Lina, som derefter voksede op omgivet af kreativitet og design. Lina Nordin studerede derefter modedesign ved Istituto Marangoni i London og Milano frem til 2012, hvor hun dimitterede. I dag er hun designer for A. Nordin. Med Linas hjemkomst og indtrædelse i virksomheden har man ændret fokus, idet man nu ikke blot satser på klassiske træsko, men derimod har et bredere fokus på mode. I dag tilbyder mærket diskrete kollektioner, der er karakteriseret ved minimalisme og lækre detaljer. Ud over de klassiske træsko fremstiller A. Nordin også tøj, tasker og accessories. I 2013 fortalte mor Ann-Louise og datter Lina, at ideen var at designe og tilbyde to hele kollektioner pr. sæson.

Populære træsko

Hos Footway finder du en række modeller fra A. Nordin, og vores mest populære varianter er ikke overraskende træskoene, som var med til at sætte A. Nordin på kortet. Modellerne PomPom ligger helt i top, men der findes også festsko med flotte hæle samt et skønt mix bestående af træsko og støvler samt sandaler og støvletter. A. Nordin tilbyder et klassisk skandinavisk design med effektive detaljer, der er perfekte til en simpel, diskret stil, men også til et lidt mere eksplosivt og udfordrende outfit, perfekt hvis du vil tone din stil lidt ned.

Smukke detaljer

Hvis du er på udkig efter moderne, smukke og enestående fritidssko, har du fundet dit mærke i A. Nordin. På mange måder indfanger mærket det typiske og tilbagetrukkede skandinaviske formsprog og design, og det er ved små midler med detaljer, der tiltrækker sig opmærksomhed, men dog uden at det tager fokus fra helheden. Det gælder bl.a. træskoenes smukke blomsterudsmykning eller de stilfulde spænder på sandalerne, enkel snøring på støvletterne og meget mere.

<b?Omfavn Skandinavien, det enkle, elegante og klassiske. Surf rundt på Footway og find dine særlige favoritter fra A. Nordin. Skriv også, hvad du synes om skoene i en anmeldelse. Det sætter vi pris på!</br?

Side 1 af 1

4 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK