A Pair Sko Online

89 resultater

A pair er etdansk skovaremærke som henvender sig til den med målbevidste kvinden somefterspørger god kvalitet. A pair sælger elite-produkter, tilvirkede med detbedste materiale og er ledende europæiske designers. A pair tilbyder et kompletudbud af sko for kvinder.

 

Fra Danmark,modenationen som taler til hele Skandinaviens elegante modesprog, kommer A pair.Virksomheden kom frem 1995 og har siden det vokset så det knager,

Både iDanmark og ude i store verdenen. Fokus ligger på det bedste materiale sammenmed et tiltalende formsprog på en rade forskelige sko. A pair grunder sig iskønhed, enkelthed og balance. Firmaet eges af Claus Hjort og Lise FreieslebenHjort.

 

På Footwayer vores mest populære A pair-sko de lave, sommer rige og læderbeklædte sneakersi sort og brunt. Sko som er lavet for gå turer blandt klipper, eller for enfart fyldt dag af shopping med rose frokost. De mest populære er sorte med enherlig saftig gummisål, hvilket gør at de tilbyder en skøn dæmpning for mangelange aftener ude.

En lidtfrækkere sko finder du blandt den 3 mest populære: Classic Bootie. En højlæderstøvle som skriger af selvsikkerhed, smidighed og sensualisme.

 

Der findesogså andre højhælede sko til festen, eller beige lækkerriger klar til en aftenude i byen. Hvis du hellere sætter fødderne i et par perverst flotte, langestøvler findes der flere flotte modeller fra A pair som sikkert falder dig ogdine venner i smag. Går at matche jeans eller en flot kjole. Støvlerne kommer ilæder og kan mixes med flere forskellige stile, uanset om du synes om Lose,fint eller rockerstil.

Vissestøvler finder hjem hos A par og passer jo sammen med støvler og stiletterne,nu når efterårs mørket kommer frem med sit slud og regn. Støvlerne er perfektetil en flot kjole eller et par lækre sorte jeans.

 

A Pairtilvirker også ballerina sko – de trendige, lave sko som det seneste år hartaget verden med storm. En perfekt søster til den tynde støvlen som måske ikkepasser perfekt på klubben. Med et par ballerinaer er du altid sikker, og påsommeren klare de sig aldeles udmærket selv. Et tips for at dine ballerinaerska holde sig friske så lang tid som mulig er at anvende tørshampoo, detbekæmper bakterier som er grunden til lugten.

Som duser er det lige meget hvad du leder efter, A pair har et bredt udbud med masseraf modeller men en sag har de tilfældes: de er elegante. 
Side 1 af 2

89 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×