A Pair Sko Online

78 resultater

A pair er et dansk skovaremærke som henvender sig til den med målbevidste kvinden som efterspørger god kvalitet. A pair sælger elite-produkter, tilvirkede med det bedste materiale og er ledende europæiske designers. A pair tilbyder et komplet udbud af sko for kvinder.

Fra Danmark, modenationen som taler til hele Skandinaviens elegante modesprog, kommer A pair. Virksomheden kom frem 1995 og har siden det vokset så det knager,

Både i Danmark og ude i store verdenen. Fokus ligger på det bedste materiale sammen med et tiltalende formsprog på en rade forskelige sko. A pair grunder sig i skønhed, enkelthed og balance. Firmaet eges af Claus Hjort og Lise Freiesleben Hjort.

På Footway er vores mest populære A pair-sko de lave, sommer rige og læderbeklædte sneakers i sort og brunt. Sko som er lavet for gå turer blandt klipper, eller for en fart fyldt dag af shopping med rose frokost. De mest populære er sorte med en herlig saftig gummisål, hvilket gør at de tilbyder en skøn dæmpning for mange lange aftener ude.

En lidt frækkere sko finder du blandt den 3 mest populære: Classic Bootie. En høj læderstøvle som skriger af selvsikkerhed, smidighed og sensualisme.

Der findes også andre højhælede sko til festen, eller beige lækkerriger klar til en aften ude i byen. Hvis du hellere sætter fødderne i et par perverst flotte, lange støvler findes der flere flotte modeller fra A pair som sikkert falder dig og dine venner i smag. Går at matche jeans eller en flot kjole. Støvlerne kommer i læder og kan mixes med flere forskellige stile, uanset om du synes om Lose, fint eller rockerstil.

Visse støvler finder hjem hos A par og passer jo sammen med støvler og stiletterne, nu når efterårs mørket kommer frem med sit slud og regn. Støvlerne er perfekte til en flot kjole eller et par lækre sorte jeans.

A Pair tilvirker også ballerina sko – de trendige, lave sko som det seneste år har taget verden med storm. En perfekt søster til den tynde støvlen som måske ikke passer perfekt på klubben. Med et par ballerinaer er du altid sikker, og på sommeren klare de sig aldeles udmærket selv. Et tips for at dine ballerinaer ska holde sig friske så lang tid som mulig er at anvende tørshampoo, det bekæmper bakterier som er grunden til lugten.

Som du ser er det lige meget hvad du leder efter, A pair har et bredt udbud med masser af modeller men en sag har de tilfældes: de er elegante.

Side 1 af 2

78 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×