Abbey Dawn Sko Online

3 resultater

Abbey Dawn er den kanadensiske artistens Arvil Lavignes eget mærke. Skoene ligner sin skaber, fyldt med underholdning, ungdommelighed, kæphøj, og med sin egen vilje. Mærket er oprindeligt fra 2008, navnet blev taget fra sangerens gamle kalde navn og i dag bliver der lavet en række forskellige sko, tøj og smykker.

Du behøver ikke bekymre dig over at Kohl’s, som producere mærket, Bare har lavet en deal med Avril Lavigne for at sælge skoene. Hun har selv sagt at hun er med og designer på Abbey Dawn og prøver selv, for at kunne forsikre sig at hun vil stå for produkterne. Hun har optrådt i Abbey Dawn tøj mange gange – og ser ikke Abbey Dawn ud som Avrils musik lyder som?

Avril Lavigne blev født 1984 og tog et jern greb på musik verdenen med sine melodiske, Følelsespakkede poprock og singlen Complicated, som blev udgivet 2002, solgte to gange platin. Med Converse-sko, skatertøj og en stil inspireret af punken tiltalte hun en bred masse af punk pop fans. I dag er Avril en stor artist som sælger ud arenaer over hele jorden.

Abbey Dawn er et populært tøj mærke og var en del af modeugen i New York både 2009 og 2011. 2010 var mærket tilgængeligt i 50 lande og Abbey Dawn har været med i internetspillet Star Doll. Selv har Avril Lavigne sagt om mærket ” Det er sjovt at være pige og designe tøj og sager for mig selv, jeg designer sager jeg ikke kan finde et andet sted”.

Det du derimod kan finde her på Footway er flere modeller fra mærket. Majoriteten Høje hæle, rocket frække sko men her findes og lave fritidsko og ballerinasko.

Ligesom Avril Selv så stikker skoene ud. Ikke an passet, ikke gjort til og ikke til for alle. Den herlige åbenbare rockstilen går gennem alle modellerne på en skarp måde og mærket kompromisser ikke: er de ikke for dig så er de ikke. Led efter noget andet (noget som du garanteret kommer til at gøre her hos os!) Og er det ikke der charmen ligger? At tørre og stikke ud og bare være lige glad i hvad andre synes og tænker.

Tjek ud vores modeller som AD-split med piggede hæle og sort pæls, eller Zip it med en rosa og hvid holdning som passer mega godt til en kort nederdel eller måske vil du have et par lave Tough Crowd-sko for at sætte lidt holdning på Oxford –skoene?

Hvis du leder efter et frækt og et eget mærke karakteriseret af rock & roll, Råhed og vilje kommer du garanteret til at finde hvad du søger hos Avril Lavigne og Abbey Dawn.

Side 1 af 1

3 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK