Abbey Dawn Sko Online

8 resultater

Abbey Dawn er den kanadensiske artistens Arvil Lavigneseget mærke. Skoene ligner sin skaber, fyldt med underholdning, ungdommelighed, kæphøj,og med sin egen vilje. Mærket er oprindeligt fra 2008, navnet blev taget frasangerens gamle kalde navn og i dag bliver der lavet en række forskellige sko,tøj og smykker.

 

Du behøver ikke bekymre dig over at Kohl’s, som produceremærket, Bare har lavet en deal med Avril Lavigne for at sælge skoene. Hun harselv sagt at hun er med og designer på Abbey Dawn og prøver selv, for at kunneforsikre sig at hun vil stå for produkterne. Hun har optrådt i Abbey Dawn tøjmange gange – og ser ikke Abbey Dawn ud som Avrils musik lyder som?

 

Avril Lavigne blev født 1984 og tog et jern greb på musikverdenen med sine melodiske, Følelsespakkede poprock og singlen Complicated,som blev udgivet 2002, solgte to gange platin. Med Converse-sko, skatertøj ogen stil inspireret af punken tiltalte hun en bred masse af punk pop fans. I dager Avril en stor artist som sælger ud arenaer over hele jorden.

 

Abbey Dawn er et populært tøj mærke og var en del afmodeugen i New York både 2009 og 2011. 2010 var mærket tilgængeligt i 50 landeog Abbey Dawn har været med i internetspillet Star Doll. Selv har Avril Lavignesagt om mærket ” Det er sjovt at være pige og designe tøj og sager for migselv, jeg designer sager jeg ikke kan finde et andet sted”.

 

Det du derimod kan finde her på Footway er flere modellerfra mærket. Majoriteten Høje hæle, rocket frække sko men her findes og lavefritidsko og ballerinasko.

 

Ligesom Avril Selv så stikker skoene ud. Ikke an passet,ikke gjort til og ikke til for alle. Den herlige åbenbare rockstilen går gennemalle modellerne på en skarp måde og mærket kompromisser ikke: er de ikke fordig så er de ikke. Led efter noget andet (noget som du garanteret kommer til atgøre her hos os!) Og er det ikke der charmen ligger? At tørre og stikke ud ogbare være lige glad i hvad andre synes og tænker.

 

Tjek ud vores modeller som AD-split med piggede hæle ogsort pæls, eller Zip it med en rosa og hvid holdning som passer mega godt tilen kort nederdel eller måske vil du have et par lave Tough Crowd-sko for atsætte lidt holdning på Oxford –skoene?

Hvis du leder efter et frækt og et eget mærkekarakteriseret af rock & roll, Råhed og vilje kommer du garanteret til atfinde hvad du søger hos Avril Lavigne og Abbey Dawn.  

Side 1 af 1

8 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×