Sko

112 resultater

adidas Boost

Du har givetvis allerede hørt om sportsbrandet adidas, men ikke mange ved, at det er et tysk brand, der blev grundlagt i 1949 af Adolf Hassler. Hasslers store drøm var at producere gode sportssko og godt sportstøj til atleter. Men i dag er adidas ikke kun populært blandt sportsudøvere, men er også et populært brand i modebilledet, og de velkendte tre striber ses ofte i bybilledet, især blandt unge mennesker. Footway.dk kører ofte med adidas Boost-tilbud, så tjek dem gerne i dag!

adidas Boost-teknologien

adidas Boost-skoene er nogle af brandets mest populære sko, som alle indeholder Boost-teknologien, hvis formål er at anvende al energien, der genereres i skoen, effektivt, og hvert skridt lades dermed med en let og hurtig energi. Boost-teknologien er indlagt i skoens mellemsål, som er opbygget af TPU-pellets, der giver dig en blød og behagelig oplevelse, når du løber. Ydersålen er fremstillet i et non-stick materiale, hvor der især er lagt fokus på fleksibilitet i forfoden. Overdelen er på samtlige Boost-sko fremstillet i et materiale med en unik tilpasning til foden, der gør skoen ekstra behagelig for løberen.

adidas Boost løbesko

adidas Boost er hovedsageligt tænkt som en løbesko, og du behøver ikke at begrænse dig til asfalt, for med det gode greb på undersålen kan du træne, hvor du vil med denne sko. Skoene er ideelle til en normal træning som løb og andre aktiviteter med løbesko. De er fleksible, men stabile for anklen, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om at vrikke rundt, da skoen støtter.

adidas Boost - en kvalitetssko

Vælger du f.eks. en adidas Boost damesko, får du virkelig en kvalitetssko. adidas har i mange år præsenteret klassikere, der har været populære i flere årtier - og stadig er det. adidas Boost hører til nogle af de nyere modeller. adidas har mange års erfaring med sko og sportstøj, og deres løbesko er i superligaen. Der er en sko til alles smag, både farvemæssigt, stilmæssigt og helt praktisk. Vores fødder er ikke ens, så det er vigtigt, man finder en sko, der støtter op om fodens svage og stærke sider. adidas Boost findes i mange forskellige farvekombinationer, og nogle af skoene er også fremstillet med fede mønstre, der giver dem et moderne touch. De er altså heller ikke helt dumme at tage på, selvom du ikke skal dyrke sport. De er faktisk ret fede, så tjek gerne Footways store adidas-udvalg.

Relateret til "adidas boost"
Side 1 af 2

112 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×