Sko

|

Side 1 af 1

adidas Stan Smith

Denne sko er tidløs og en ægte klassiker. Pasformen er enkel, men alligevel stilet, og modellen er utroligt populær både blandt kvinder og mænd, unge som gamle. Trods det moderne look er den dog ikke helt ny. Man så skoen første gang i 1971, hvor den var blevet udviklet til tennisstjernen Stan Smith. Stilen har ikke ændret sig siden, og adidas Stan Smith fås bl.a. i hvid med overdelen i fuldnarvet læder. Selvom den originale sko er hvid, fås den dag i dag i endnu flere smarte varianter.

adidas Stan Smith til sommerbrug

Et par adidas Stan Smith er lækre sneakers til sommerbrug. Det er utroligt nok, men rent faktisk findes der ikke det sæt tøj, hvor sneakers ikke passer til. Dette gælder naturligvis også denne adidas-model. Dine adidas Stan Smith damesko kan f.eks. gøre en kjole både sommerlig og afslappet. Stan Smith-skoen går også rigtig godt til lyse jeans og shorts i sommerhalvåret. Det samme gælder for drengene, hvide sneakers giver et utroligt stilet sommerlook. Er du ikke til hvide sneakers, findes denne smarte sko heldigvis også i andre farver, der fuldfører looket.

adidas Stan Smith til glade fødder

Ud over det fede look er skoen også behagelig at have på. Skal du f.eks. gå rundt i byen en hel dag, kan du være sikker på, at du stadig har glade fødder sidst på dagen. Skoen har foruden en overdel i kvalitetslæder et for i syntetisk læder og en sål i gummi. Skoen er lavet med øje både på stil og funktion. Da skoens egentlige formål var en effektiv tennissko, er der ikke blev sparet på kvaliteten, og skoen er derfor perfekt til en aktiv hverdag. Pasformen er enkel og passer til alle fødder med god plads til tæerne.

Plej dine adidas Stan Smith

Hvide eller lyse sneakers er super fede, men kan desværre også være sarte over for skidt og snavs. Med den glatte enkle overflade er det også nemt at rengøre skoen. Med en fugtig klud kan du tørre det værste snavs og støv af skoen, og den ser ud som ny. Det er rart at shine dem op f.eks. inden en bytur på flade sko eller noget andet, hvor du vil være lidt finere i det, dog stadig med sneakers. Køber du f.eks. skoen i sort, er der ikke noget at bekymre sig for. Sort er smart og slet ikke nært så sart!
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

56 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×