Sko

|

Side 1 af 2

adidas Superstar

En vaskeægte klassiker. Denne sko blev lanceret helt tilbage i 1969, og dengang var skoen en revolutionerende basketballsko, der hurtigt blev populær blandt sportens topspillere. Efter skoen var blevet et hit på basketballbanen, blev den også voldsomt populær inden for hiphop. Navnet Superstar passede altså perfekt til skoen allerede fra begyndelsen. I dag er skoen mindst lige så populær, og hos Footway finder du både klassiske adidas Superstar i hvid samt trendy adidas Superstar damesko.

adidas Superstar - det nye sorte

Sneakers er det nye sorte i vores tid, og det er nemt at hoppe med på sneakersmoden, da der er virkelig mange skønne valgmuligheder. Du behøver ikke længere lide for skønheden, da adidas Superstar er både flotte, fede og virkelig behagelige at have på. Dine fødder vil elske dig, når du spankulerer rundt i disse sko en hel dag!

adidas Superstar i alskens farvevarianter

Klassikerne er sort og hvid, men der findes et væld af designs. Gennemgående er dog de klassiske tre striber på siden, der kendetegner adidas-brandet. Ud over striberne kan du også kende skoen på den skalformede tå, lavet i gummi. Derfor går skoen også under navnet ”shelltoe” eller ”shellshoes”. Ud over en tå i gummi er skoens overdel lavet i læder, mens sålen også er i gummi. Især sålen, der ikke har et mønster, og den genkendelige ”shelltoe” var grunden til, at skoen hurtigt blev meget populær blandt basketballspillerne.

adidas Superstar i alskens farvevarianter

Hvad med en hvid adidas Superstar med røde striber eller endnu vildere en helt pink sko? Eller måske søger du en adidas Superstar damesko med sål og tå i en hvid farve, mens overdelen er i syntet og tekstil, beklædt med små sorte pailletter, der giver et festligt look og gør skoen ganske unik? Prøv blot at søge blandt Footways adidas Superstar-modeller! Som før nævnt er skoen ikke det mindst ubehagelig at have på. adidas Superstar er både god som hverdagssko, men kan også være fed sammen med en kjole til fest eller bytur. Især hvis du ikke er i humør til de høje hæle eller ønsker at dresse dit festtøj lidt ned eller bare vil give det et fedt look. Til drengene er skoene også fede til festlige anledninger. Hos Footway er herre- og damemodellerne en anelse forskellige, så chancen for helt identiske sko er ikke ret stor. Men hvad betyder det også, når adidas Superstar er så fed!
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

99 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×