Sko

123 resultater

adidas Flux

Kan du huske, da verden opdagede adidas for første gang? Nå ikke? adidas kom nemlig frem for første gang helt tilbage i 1949. Mærket stammer fra Tyskland og blev etableret af Adolf Hassler, som lagde navn til mærket. Igennem årene har adidas specialiseret sig i at lave gode sportssko af en høj kvalitet og med stor ydeevne. Nogle af de første sko, de fremstillede, er stadig på markedet den dag i dag. De er populære både blandt sportsudøvere og som hverdagssko. Køber du en adidas-sko, kan du altså være sikker på, at kvaliteten er i top.

adidas Flux, en af mærkets nyere modeller

adidas Flux er en nyere model fra adidas. Denne model er lavet med inspiration fra 80’erne og er tænkt som fede streetsneakers. Modellen kommer i lidt forskellige udgaver, men alle stammer fra en løbesko, der er lavet med moderne og forbedrede materialer. Hvad der er gennemgående, er, at skoen har en stabiliserende hælkappe, der støtter op om hælen, når man går eller løber, men som også giver en fed effekt til skoens udseende. Overdelen på skoen er i blødt mesh, som giver en god ventilation for foden, hvilket gør skoen ekstra behagelig. Der er samtidig indlagt en EVA-sål i mellemsålen, som giver en udholdende letvægtspolstring. Ydersålen er flad og af gummi, hvilket giver et godt greb på de fleste overflader.

adidas Flux, også en god aktivitetssko

Selvom skoene er lavet med henblik på at være streetsneakers, er der altså også sat kræfter ind på at lave en behagelig aktivitetssko. En flot sko udelukker jo ikke, at det også kan være en behagelig sko. Modellen adidas Flux findes i mange forskellige farver og lidt forskellige udgaver af samme model. Gennemgående for skoen er de velkendte tre striber på siden af skoen, der afslører, hvem der står bag dem. Skoene findes både i enkle udgaver med en eller to forskellige farver, men også med mere pang i kraftige farver eller mønstre. Skoen passer ganske enkelt til alle, herunder børnene. Og det bedste af det hele er, at dine fødder vil holde sig glade og friske hele dagen på grund af den bløde overdel i mesh, der også giver en god ventilation. adidas Flux-skoen hører ikke til blandt de gamle klassikere, men adidas er ikke gået ned på kvalitet eller design i fremstillingen af denne sko. Så tag et kig på adidas Flux dame og herre på Footway!

Relateret til "adidas flux"
Side 1 af 3

123 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×