Sko

83 resultater

adidas Gazelle

Du er måske allerede faldet for adidas Gazelle i sort eller de andre flotte adidas Gazelle damesko i Footways webshop? adidas Gazelle har en lang historie bag sig, og det er en af de ting, der er med til at gøre den helt unik. adidas har siden 1949 designet sko til atleter med det ene mål at tilbyde det bedste til sportsfolk, og nu kan du komme med i den udsøgte skare.

adidas Gazelles historie

adidas Gazelle blev introduceret for første gang i 1968. Men hvad man ikke vidste dengang, var, at det tidløse design og den gode kvalitet ikke kun vandt indpas hos sportsfolkene, men også hos den brede del af befolkningen, der begyndte at anvende skoene til hverdag. Et par adidas Gazelle sneakers i sort er et cool pift til hverdagstøjet. Sneakers er utroligt populære og ses overalt i modebilledet. I takt med at skoene blev populære i hverdagsbilledet, fandt Adidas altså sin egen stil med veldesignet sportstøj og sko, der samtidig kunne fungere som afslappet hverdagsdele.

adadis Gazelle - når det skal være simpelt, men flot

adidas Gazelle har et simpelt design, og den er lavet af et blødt læder med en gummisål, der er flad. De tre enkle striber kendetegner adidas-mærket. Skoen findes i flere forskellige farver, men hvad der er værd at bemærke er, at stilen hele tiden holdes enkel og tofarvet. Nogle af skoene findes med en hvid sål, andre med den originale gummifarvede sål. adidas Gazelle er ikke blot en sko, men en sko, der har haft en revolutionerende betydning for fødderne. En af de sko, der var med til at gøre fodtøj til et vigtigt element.

adadis Gazelle - til hverdag og fest

Skoen er perfekt til både fest og hverdag. Selvom du anvender skoen i flere forskellige sammenhænge, er det ikke noget problem at tage den på til fest. De er nemme at holde rene med en våd klud og muligvis pletfjerner. Har du prøvet at bære et par sko af en dårlig kvalitet en hel dag? Vi vil vædde på, at dine fødder ikke var glade om aftenen. Det gode ved disse sko er, at de både er cool, og at dine fødder kan have det godt, om du så er på en indendørsbane i færd med at dyrke sport eller er på universitet. Dine fødder vil elske dig, for man skal altså ikke (altid) lide for skønheden!

Relateret til "adidas gazelle"
Side 1 af 2

83 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×