Sko

43 resultater

adidas LA Trainer

Her mikser vi mode og komfort i én enkelt sko. adidas LA Trainer er en klassiker blandt adidas’ modesko. Modellen kombinerer et sporty look med en høj komfort. adidas LA Trainer er en klassiker fra Los Angeles strandpromenade, og hos Footway finder du stribevis af gode tilbud på adidas LA Trainer. Vi har flere forskellige farvekombinationer og designs, og du finder skoen i flere forskellige størrelser og priser.

adidas LA Trainers baggrundshistorie

adidas LA Trainer kom først frem i 1980’erne, hvor skoen blev populær som en trendy løbesko. Inspirationen til skoen blev hentet fra storbyen Los Angeles med den lange strandpromenade ud til Stillehavet. Her er der en lang tradition for, at indbyggerne løber, skater og træner, samtidig med at de lader sig se af andre motionister. Det er med andre ord et sted, hvor det altid har været vigtigt både at have et moderigtigt og sporty look. Siden er adidas LA Trainer blevet et ikon blandt adidas’ sneakers. Skoen er populær på grund af sin komfort og stilrenhed. I dag fås skoen i flere forskellige farver og materialer, men designet forbliver det samme som den oprindelige 80’er model.

Hvad får du med adidas LA Trainer?

adidas LA Trainer har en overdel i ruskind med åndbart tekstil hen over tæerne og i siden. Ruskindet giver en flot kontrast til den sporty udformning på skoen. Skoen egner sig dermed både til hverdagsbrug og til løb og motion. Det åndbare tekstil sikrer, at din fod får luft ved en lang dag med fødderne i skoene. Ydersålen består af et kraftigt, stødabsorberende og slidstærkt lag gummi med en skridsikker og ligeledes slidstærk underdel. Skoen føles let takket være materialerne. Det er en altid en god idé at rense skoen, hvis den er blevet beskidt. Dette er med til at forlænge dens levetid. Desuden kan det anbefales at imprægnere skoen, inden den tages i brug.

adidas LA Trainer - street og walking

adidas LA Trainer fås i mange forskellige farver med forskellige designs i form af mønstre og farvekombinationer. adidas LA Trainer er et stilsikkert valg, og skoen giver et både sporty og afslappet look fra de glade 80’er. Men ikke nok med det. Skoen er komfortabel og vil passe på dine fødder under lang tids brug. Du kan derfor trygt vælge et par sorte adidas LA Trainer i en damemodel, eller måske har du udset dig en helt anden model?

Relateret til "adidas la trainer"
Side 1 af 1

43 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×