adidas Predator fodboldstøvler

adidas Predator er det kendte mærke inden for fodboldstøvler fra adidas. Navnet Predator signalerer, at skoen sikrer fart, accelerationskraft, stabilitet og målrettethed. Fodboldstøvlernes ydersål er designet til at tilbyde en perfekt skridsikkerhed og accelerationskraft, og overdelen er designet til at give den bedst mulige fornemmelse af bolden, både under dribling og ved skud.

adidas Predator fodboldstøvler

adias Predator er et af adidas’ varemærker inden for fodboldsko. Gennem mange år har skoen repræsenteret angrebslyst og fart i kraft af sit design og sine materialer. Fodboldstøvlen er udviklet til at give perfekt boldkontrol og ikke mindst styrke og fart i angrebspillet. Ydersålen er designet til at give en ekstraordinær god kontakt med underlaget i forhold til at kunne accelerere hurtigt. Denne teknik fra Predator fodboldstøvlen har også fundet vej til børnesortimentet, hvor samme teknik er blevet benyttet til at skabe en sko, der giver barnet ekstra stabilitet under de første spæde skridt. Super smart!

adidas Predators konstruktion

adidas Predator til børn er med til at give barnet glæde ved at sparke til fodbolden. Det er samtidig den perfekte måde for barnet at øve sig i at balancere, gå og stå oprejst. Skoen er konstrueret med en ydersål med den kendte Predator-teknik, hvilket gør skoen ekstra skridsikker og giver barnet en god fornemmelse for underlaget. Overdelen er lavet af syntetisk skind, som er behageligt, let og fleksibelt at gå i. Skoen er designet, så den ligner en rigtig fodboldstøvle, så det er på alle måder den perfekte start for barnet, der vil lære sporten at kende. Det er anbefalelsesværdigt, at du renser skoen, hvis den er blevet snavset. Således holder skoen i længere tid. Dette er et tip, som du med fordel kan benytte til alle dine sko. Skopleje er vejen til glade sko, og når du først har investeret i et par kvalitetssko, bør du også tage hånd om dem.

adidas Predators juniormodel

adidas Predator tilbyder også en smart juniorsko og en perfekt begyndersko for det fodboldinteresserede barn. Skoen er designet som en rigtig fodboldstøvle, men med en flad bund og en blød overdel, så skoen også kan benyttes som en almindelig hverdagssko. Footway har gode tilbud på adidas Predator, så hold dig ikke tilbage for at overveje mulighederne med denne sko, der både kan bruges til hverdag og sport. Tjek gerne de mange alternativer allerede i dag. Måske kan du slet ikke vælge mellem de mange flotte modeller?

Sko

|

Side 1 af 1

×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

Vælg en størrelse for at vise sko som passer dig!

For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×