adidas Spezial

Denne sko har en lang historie bag sig og har haft en betydning op gennem tiderne, som andre sko normalt ikke har. Skoen blev lanceret helt tilbage i 1979 som den ultimative bedste håndboldsko, og nogle siger, at den stadig er den bedste sko til håndbold, bl.a. på grund af den gode gulvkontakt. Skoen er faktisk verdens mest solgte indendørssko dags dato. Men trods skoens gode muligheder på indendørs banen bliver den også brugt en del som en smart fritidssko.

adidas Spezial - klassikeren over dem alle

Klassikeren over dem alle! Da skoen kom frem i 1979 som en sko specielt lavet til håndboldsporten, blev den hurtigt opdaget af håndboldstjernerne, og snart havde alle skoen på. I dag bruges den stadig til det formål. Derudover ser man dog også skoen mere og mere på fødder, især unge fødder, i bybilledet, hvor skoen i stedet repræsenterer en retrostil og fuldender hverdagslooket.

adidas Spezial med kvalitetsmaterialer

Skoen er opbygget af gode kvalitetsmaterialer. Den har en overdel i ruskind, der former sig efter foden, jo mere du bruger den. Sålen er fremstillet i gummi, der båder er utroligt fleksibelt, men med den flade bund har sålen også et utroligt godt greb mod underlaget, som jo er uundværligt på en håndboldbane. Derudover sætter skoen selvfølgelig heller ingen mærker. Indersiden af skoen er dækket af et tyndt lag tekstilfor, som gør skoen behagelig af have på mod foden. I sålen er der små huller, som bevirker, at foden let kan ånde. Det er smart, både hvis du bruger skoen til sport og som fritidssko. Det grundlæggende ved denne sko er, at adidas har fokuseret på enkelhed og har skabt en sko, der fungerer og har givet gode resultater til dens første formål - en perfekt håndboldssko. Det enkle design, mest kendt i farverne sort eller lyseblå, med gummibund og de tre hvide striber der kendetegner skoen, har siden hen solgt skoen som nogle fede retrosneakers.

adidas Spezial til alle, også de ikke aktive

Spiller du hverken håndbold eller andre indendørssportsgrene, skal du altså ikke holde dig tilbage. Skoen har en fed stil og gør det godt sammen med et par lyse jeans og især den lyseblå model er fed som en sommersko, der kan pifte din stil op. Skoen er som sagt i ruskind, hvilket gør den både robust og let at holde, den slides ikke så let op, og du kan nemt børste skoen eller tørre pletter af med en fugtig klud.

Sko

|

Side 1 af 1

×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)

Vælg en størrelse for at vise sko som passer dig!

For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×