adidas Sport Performance, Sko

848 resultater

Fodtøj til sportspræstationer

adidas er en af grundpillerne i sportens verden. Høj kvalitet kombineret med en perfektioneret teknologi fra adidas er med til at udvikle dine sportskompetencer.## Atleten i fokus

Adolf Dassler, adidas’ grundlægger, etablerede sit firma i Tyskland i 1949. Det begyndte med skoene, og efterspørgslen efter adidas’ specialiserede sportssko voksede hurtigt. Stan Smith, Muhammad Ali, Stefanie Graf, Haile Gebrselassie og Lionel Messi er blot få eksempler på nogle af historiens største sportsstjerner, som har vundet store titler i et par sko fra adidas. Det autentiske præg er synligt i alt, hvad adidas gør, og produkterne er ren verdensklasse. adidas Performance blev etableret, da man opdelte adidas i tre sektioner i begyndelsen af 1990'erne. Sektionerne var Performance, Originals og Style Essentials. Performance var og er for atleten, aktiviteter og sport. Med andre ord kernen hos adidas. Mærket Performance tilbyder sko, der er designet til bevægelse, motion, aktivitet og resultater. Det er sko med atleten i tankerne, og sko, der er designet og optimeret til netop din sport.

Løbesko er størst

Der er mange sko i udvalget, men de mest populære er Duramo-løbeskoen til kvinder. Farven er skrigende pink. Til det kvindelige segment finder man også Court-skoen, som er i høj kurs. Denne indendørs sko passer perfekt til fitnesscentret eller sportsgrene, som dyrkes på en gummibelægning. Selv hjemmeskoen Duramo Clog er elsket af mange. Løbeskoen er designet til det meste, og til både piger og drenge. Kort fortalt, er det en

løbesko, der dominerer, og det forstår man til fulde, eftersom løbesporten er blevet yderst populær. Blandt mænd er det

sneakers, der dominerer. Lad os blot nævne de flotte Adipure, Essential, D Rose og Kanadia. Ikke langt herefter kommer adidas Duramo. Selv om adidas Sport Performance primært er designet primært til træning, er der intet, som forhindrer dig i at bruge dine nye og vildt flotte sneakers til hverdagsbrug.

Performance til børn

adidas Performance er også tilgængelige for børn, og her står den fænomenale og ganske farverige model FB S-Flex samt Counterblast ganske stærkt. De neongule snørebåde er med til at skabe opmærksomhed, hvor end man går. Det betyder ikke noget, om du er på udkig efter sko til løb, basketball eller indendørs træning: adidas Sport Performance har sko til næsten alle discipliner. Find dine nye sportssko eller fritidssko fra adidas og udvikl dig inden for din sport. Bliv bedre på den lange distance eller pres nogle kilo, når du løfter vægte. Alt bliver sjovere og nemmere i de rigtige sko!

Posts about adidas Sport Performance
Amnash -
P
Pia larsen -
Show more posts
Side 1 af 15

848 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK