Sko

113 resultater

adidas Originals Superstar

Du har helt sikkert allerede båret de tre velkendte striber på et tidspunkt i dit liv! adidas er et mærke, der er svært at komme udenom, og måske har du endda haft adidas Originals Superstar-skoene førhen? Hvis ikke, er det heldigvis ikke for sent. Det er nemlig en sko, der er tidløs og altid er at finde på markedet, selvom den allerede har mange år på bagen. Superstar er altså ikke et helt fejlplaceret navn. Skoen blev lanceret i 1969 som en basketsko og har været populær lige siden.

adidas Originals Superstar fås i sort og hvid

Den klassiske model er sort og hvid med de velkendte tre striber på siden. Skoen går også under navnet skalsko pga. gummitåen der er formet lidt som en musling, men den er altså lavet for at beskytte tæerne og beskytte skoen mod slid. Ud over gummitåen er overdelen af skoen i læder, og bunden er ligeledes i gummi. Den originale model er altså simpel og klassisk, og den der oftest ses i bybilledet. Men er du f.eks. interesseret i en mere unik adidas Originals Superstar damemodel, er der ingen grund til bekymring.

adidas Originals Superstar hos Footway

På Footway kan du finde et udpluk af disse modeller, der er bl.a. en helt pink sko eller bare en klassisk hvid sko med tre røde striber i stedet for sorte. Der findes også udgaver af skoen, der er i tekstil i stedet for læder, eller med striber i ruskind. Der er sikkert også en fed adidas Originals Superstar-sko, der passer din smag. Denne sko vil uanset dit outfit sætte en prik over i’et. Har du den hvide model, kan du måske være bange for, at farven er for sart og hurtigt bliver beskidt, men det skal du ikke fortvivle over. Skoen er utrolig nem at gøre ren og vedligeholde. En fugtig klud kan tage det værste, og skoene i læder med fordel imprægneres.

adidas Originals Superstar til livets begivenheder

Dine super flotte adidas Originals Superstar gør det lige så godt til hverdag som til en lang shoppingdag i byen eller en festlig aften. Måske er du her iført en flot kjole, hvor skoene vil hjælpe med at gøre hele dit look mere afslappet. Til drengene fungerer det også rigtig godt med denne model, så hvad er det, der holder jer tilbage? adidas Originals Superstar er skoen til alle livets begivenheder, kort fortalt!

Relateret til "adidas superstar"
Side 1 af 2

113 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×