Sko

33 resultater

Vælg adidas ZX 700 sneakers

Et par adidas ZX 700 er en klassiker blandt adidas’ modesko. Modellen kombinerer et sporty look med høj komfort. adidas ZX 700 fås i flere forskellige modeller, størrelser og farver. Hos Footway finder du gode tilbud på adidas ZX 700. Vi har flere forskellige farvekombinationer og designs, og du finder skoen i flere forskellige størrelser og priser.

adidas ZX 700’s historie

Modellen adidas ZX 700 blev lanceret i 1985. Siden da har skoen været et af adidas’ varemærker med sin kombination af et sporty look med høj komfort. Skoen fås i mange forskellige designs, farver, størrelser og mønstre, så det er muligt at vælge lige den sko, der passer bedst til dine personlige behov. I dag er adidas ZX 700 blevet noget af et ikon blandt adidas’ utallige sneakers. Skoen har opnået popularitet på grund af sin komfort og det stilrene look. I dag fås skoen i flere forskellige farver og materialer, men designet forbliver det samme som den oprindelige 80’er-model.

Lidt om materialevalget hos adidas ZX 700

Vælger du adidas ZX 700, opdager du ganske snart den skønne overdel i ruskind eller læder med åndbart tekstil hen over tæerne og i siden. Ruskindet eller læderet giver en flot kontrast til den sporty udformning, som kendetegner skoen. Skoen egner sig dermed både til hverdagsbrug og til løb samt andre motionsformer. Det åndbare tekstil sikrer at din fod får luft på en lang dag med fødderne i skoene. Ydersålen består af et kraftigt, stødabsorberende og slidstærkt lag gummi med en skridsikker og ligeledes slidstærk underdel. Skoen er let takket være materialerne. Det er altid en god idé at rense skoen, hvis den er blevet beskidt. Dette er med til at forlænge skoens levetid, og det er noget, du roligt kan gøre med alle dine andre sko i samlingen. Desuden kan det anbefales at imprægnere skoen, før den tages i brug.

Det sporty look hos adidas ZX 700

Dine adidas ZX 700 fås i mange forskellige farver i et væld af designs i form af varierende mønstre og farvekombinationer. adidas ZX 700 er et stilsikkert valg, hvis du skal chille på gaden i storbyen eller i det lokale diskotek. Skoen giver et både sporty og afslappet look, samtidig er det en klassisk 80’er sko, der har en nostalgisk klang. Men ikke nok med det: Skoen er også komfortabel og passer på dine fødder under lang tids brug.

Relateret til "adidas zx 700"
Side 1 af 1

33 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×