Sko

7 resultater

Agatha Ruiz de la Prada - et virkelig charmerende mærke

Agatha Ruiz de la Prada er en spansk designer, som skaber børnesko, der er både fantasifulde, sjove og bekvemme for alle små fødder. Der er således tale om et virkelig charmerende mærke, som du bør se lidt nærmere på - især hvis du har en forkærlighed for spansk design.

Agatha Ruiz de la Prada - et verdenskendt design

Agatha Ruiz de la Prada begyndte med at designe sko for kvinder og børn tilbage i 1980'erne, og det store kommercielle gennembrud kom, da hun sikrede sig et samarbejde med El Corte Inglés, der er en af de største spanske kæder inden for stormagasiner. I dag er hendes mærke repræsenteret verden over hos mange forskellige forhandlere, ikke mindst her hos Footway.

Agatha Ruiz de la Prada fænger børnenes øje

Nøgleordet for børnesko er, at de gerne skal have masser af farver og sjove mønstre, for at børnene elsker at tage dem på i hverdagen. Skoene fra Agatha Ruiz de la Prada lader børn være børn, og de er både anvendelige og bekvemme. Disse sko er et must for alle de glade unger, der bestemt ikke har tænkt sig at sidde stille!

Agatha Ruiz de la Prada online på Footway

Køb dine Agatha Ruiz de la Prada-sko hos os på Footway og giv dine børn et smil på læberne! Med vores utrolige 180 dages returret samt fri fragt og gratis returnering kan du afprøve størrelsen derhjemme i ro og mag, inden du beslutter dig for, hvilke du vil beholde. Det er ikke let med børnesko, så derfor vil vi gøre det lettere for dig som kunde! Vores professionelle og flinke medarbejdere i kundeservice tager hånd om dig, hvis du skulle have spørgsmål.

Xikko (Xerrie)
FEW LEFT
Copla-T (Copla)
FEW LEFT
Venca
SALE
Veloz
FEW LEFT
Xonesa
FEW LEFT
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

7 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK