Sko

84 resultater

Tod’s-sko - til dig, som elsker et eksklusivt design

Vi er mange, som elsker italiensk design, især når det kommer til sko. Tod’s er et populært skobrand, som blev grundlagt allerede i 1920’erne af Filippo Della Valle. Brandets fornemmelse for håndværk, design og kvalitet lever stadig den dag i dag, og den tiltaler stadig stilbevidste mænd og kvinder. Er du typen, som stiller høje krav til kvalitet, materialer og design, er Tod’s det helt rigtige valg. I dag fås Tod’s over hele verden, og brandet er populært hos mange kendisser og stilbevidste mennesker. Skoene fås i mange modeller og passer til både business og fritid.

Tod’s sko i eksklusivt skind – tips til pleje- og vedligeholdelse

Når du har forkælet dig selv med et par ægte Tod’s sko, gælder det selvfølgelig også om at passe godt på dem. Eksklusive skindsko fra den italienske skoproducent kan holde så længe, det skal være, men det er vigtigt at pleje skoene på korrekt vis. Fine sko i læder bør altid opbevares med skoblokke, så de holder faconen. For at læderets yderside skal ældes fint, gælder det om at rengøre skoene fra snavs for bagefter at smøre dem ind i læderfedt. Du kan også imprægnere lædersko med en imprægneringsspray, så de bliver mere modstandsdygtige over for slid.

Smarte Tod’s-sko i flere modeller

Det er ikke svært at klæde sig smart, når du har et par Tod’s-sko. Brandets mest klassiske skomodel, Driver Loafer, er en lav herresko i sejlermodel. Disse sko fås i mange materialer og farver og passer perfekt til forår og sommer. Match dem med et par chinos og en skøn skjorte, hvis du går efter et stilet og casual outfit. Der er ligeledes masser af damemodeller hos Tod’s. Match de fantastiske boots til både kjoler og jeans.

Bestil dine Tod’s-sko online hos Footway.dk

Det har aldrig været nemmere at købe sko online end i dag. Hos os på Footway har du altid mulighed for at gøre et godt køb på en lang række kendte skobrands, og Tod’s tilbyder dig eksklusive og luksuriøse sko i et fint italiensk læder. Hos os kan du bestille et par allerede i dag til en god pris, og vi sender dem selvfølgelig hurtigst muligt. Tag et kig på vores store sortiment med både sko til damer, herrer og børn. Det er let at blive inspireret af både sneakers, støvler, høje hæle og fine sko i herremodeller.

FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 2

84 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK