Aigle Sko Online

0 resultater

Aigle et perfekt valg til de regnvåde dage

Aigle er et fransk mærke, og det er mest kendt som værende Frankrigs største producent af gummistøvler. Støvlerne i høj kvalitet er af naturgummi, og samtlige støvler fremstilles desuden i hånden.

Aigle - med både et fransk og amerikansk touch

Selvom Aigle betragtes som et fransk mærke, er der alligevel indflydelse fra det amerikanske. Det var nemlig amerikaneren Hiram Hutchinson, der flyttede til Paris i 1853 og grundlagde mærket Aigle, hvis flotte gummistøvler af en super høj kvalitet hurtigt blev en succes blandt pariserne. Aigle tilbyder kollektioner for mænd, kvinder og børn.

Aigle sko er håndværk fra grunden

Gummistøvlerne fra Aigle er virkelig et mesterværk i sig selv. Samtlige støvler er håndlavede, og efter denne komplicerede proces kontrolleres samtlige par for at sikre den bedst mulige kvalitet, hvorfor dette er en rigtig god investering.

Aigle online på Footway

Køb dine Aigle gummistøvler her hos os på Footway og giv dine fødder det bedste, de kan få, når det næste gang regner. Du ved sikkert allerede, at vi tilbyder hele 180 dages fortrydelsesret samt fri fragt og retur, så du kan prøve størrelsen derhjemme i ro og mag, inden du beslutter dig for, hvilke du vil beholde. At købe sko online kan være indviklet, men ikke hos Footway. Vores erfarne medarbejdere i kundeserviceteamet sidder klar til at tage hånd om dig, hvis du skulle have spørgsmål i løbet af processen!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×