Airwalk sko online

|

Side 1 af 1

Airwalk-sko med en sporty indflydelse

Airwalk er mærket for dig, der værdsætter komfort og ønsker et par sko, som ikke alle andre har. Airwalk-skoene er ikke kun flotte, de er også yderst komfortable, og med den urbane stil samt et sporty touch giver de dig det helt rigtige udtryk.

Airwalk-sko med skaterbaggrund

Airwalk blev grundlagt i 1986 og henter en stor del af sin inspiration fra skaterkulturen. Airwalk fokuserede oprindeligt mere på tekniske sko, som blev brugt af skatere rundt omkring i verden, men i 90'erne begyndte man at flytte fokuset over til streetmoden, og brandet har siden da vokset kraftigt. Der er naturligvis også sneakers i sortimentet.

Old school møder nyt i Airwalk-skoene

Airwalk har et bredt sortiment af modeller, der spænder fra old-school-skatemodeller til nye trendy designs. Virksomheden støtter velgørenhedsorganisationen Harold Hunter Foundation, som hjælper unge, der har det svært, og som kommer fra såkaldte problemområder.

Airwalk online på Footway

Bekræft din indre skater og køb dine Airwalk-sko hos os på Footway. Med gratis forsendelse og fri retur kan du altid være sikker på at undgå ekstra omkostninger, og med hele 180 dages fortrydelsesret har du tid til at prøve skoene i fred og ro. Intet stress, intet pres, kun sko. Du er hjertelig velkommen til at kigge forbi Footway!
×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Rens alt

1 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×