Alberville Sko Online

30 resultater

Alberville


Alberville fremstiller både kvinde- og herresko, og den stil sammenfattes som"klassiske sko med et twist". Designet er kendetegnet ved kvalitet ogdetaljer. Albervilles produktion finder primært sted i Italien, og skoene erlavet af højkvalitativt læder.

 

Sverige og Italien

 

Mærkethører under AJ Sko, en svensk virksomhed, hvis grundlægger Annelie Jacobssonogså står bag Alberville. Annelie etablerede AJ Sko efter at have været aktivsom indkøber og produktudvikler hos Nilson Group AB (Rolf Nilsson AB). Kærlighedentil italienske sko og modesko gør, at Annelie arbejder udelukkende meditalienske agenturer, og skoene fra Alberville bliver ligeledes fremstillet iItalien. Annelies rejse begyndte, da hun var teenager og tog arbejde i enskoforretning. Efter et par år blev hun velbevandret i skoindustrien, og såogså i Italien. Primærkt hos skomagere i Toscana-, Marche- og i Venetoregionen,hvor hun lærte håndværket og materialearbejdet bag de klassiske sko. Hun døbtemærket Alberville efter sine sønner Albert og Wilhelm.

 

Alberville hos Footway

 

Ide egne, hvor skoene fremstilles i dag, er produktionen ganske omhyggelig ogkendetegnet ved høj kvalitet. Først arbejdes der på udformningen af skoen,dernæst materialer, såler, montage, og endelig er arbejdet slut. Sko fra Albervillebestår af såler i læder eller gummi, og hos Footway vil du finde mangeforskellige modeller. De mest populære sko er sandaler. Albervilles sandaler emmeraf kvalitet og består af indlægssåler og fancy spænder i læder. Ud oversandaler kan du kigge efter festsko i både dame- og herremodeller, hvor højehæle dominerer til det kvindelige segment og klassiske sko uden snørebånd tilmænd. Der er imidlertid også smarte og sporty sneakers i damemodeller meddejlige prikker eller enkelte farver. Foruden disse modeller er ogsåAlbervilles stilfulde støvler et ideelt valg. Men også fyre, eller ja mænd, kanogså finde klassikere som brouges, loafers og Chelsea-boots. Alle modeller haret effektivt touch af Alberville, og alle er fremstillet i læder af en højkvalitet.

 

Effektivt touch


Mottoet "klassiske sko med et twist" er fundamentet for, hvordanAlberville arbejder med sine sko. Man stræber efter at skabe et lille, meneffektivt touch i forhold til de ellers klassiske sko - ofte med en tilknytningtil den aktuelle sæson. Der sker i øjeblikket rigtig mange spændende ting i Nordenvia fremtrædende og karakteristiske designere, der alle taler deres eget sprog.Alberville er et eksempel på en producent, man skal holde øje med, ikke kun takketvære stilfulde sko, men også fordi man er på forkant med et klassisk design.Sammen med de andre fremtrædende designere er Alberville med til at sætte bådeSverige og Norden på kortet, og man spreder derfor effektivt den lækreskandinavisk design ud til verden. I dette tilfælde med lidt hjælp fra Italien.Find dine favoritter fra Alberville her på Footway!

Side 1 af 1

30 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×