Alberville, Sko

18 resultater

Alberville

Alberville fremstiller både kvinde- og herresko, og den stil sammenfattes som "klassiske sko med et twist". Designet er kendetegnet ved kvalitet og detaljer. Albervilles produktion finder primært sted i Italien, og skoene er lavet af højkvalitativt læder.

Sverige og Italien

Mærket hører under AJ Sko, en svensk virksomhed, hvis grundlægger Annelie Jacobsson også står bag Alberville. Annelie etablerede AJ Sko efter at have været aktiv som indkøber og produktudvikler hos Nilson Group AB (Rolf Nilsson AB). Kærligheden til italienske sko og modesko gør, at Annelie arbejder udelukkende med italienske agenturer, og skoene fra Alberville bliver ligeledes fremstillet i Italien. Annelies rejse begyndte, da hun var teenager og tog arbejde i en skoforretning. Efter et par år blev hun velbevandret i skoindustrien, og så også i Italien. Primærkt hos skomagere i Toscana-, Marche- og i Venetoregionen, hvor hun lærte håndværket og materialearbejdet bag de klassiske sko. Hun døbte mærket Alberville efter sine sønner Albert og Wilhelm.

Alberville hos Footway

I de egne, hvor skoene fremstilles i dag, er produktionen ganske omhyggelig og kendetegnet ved høj kvalitet. Først arbejdes der på udformningen af skoen, dernæst materialer, såler, montage, og endelig er arbejdet slut. Sko fra Alberville består af såler i læder eller gummi, og hos Footway vil du finde mange forskellige modeller. De mest populære sko er sandaler. Albervilles sandaler emmer af kvalitet og består af indlægssåler og fancy spænder i læder. Ud over sandaler kan du kigge efter festsko i både dame- og herremodeller, hvor høje hæle dominerer til det kvindelige segment og klassiske sko uden snørebånd til mænd. Der er imidlertid også smarte og sporty sneakers i damemodeller med dejlige prikker eller enkelte farver. Foruden disse modeller er også Albervilles stilfulde støvler et ideelt valg. Men også fyre, eller ja mænd, kan også finde klassikere som brouges, loafers og Chelsea-boots. Alle modeller har et effektivt touch af Alberville, og alle er fremstillet i læder af en høj kvalitet.

Effektivt touch

Mottoet "klassiske sko med et twist" er fundamentet for, hvordan Alberville arbejder med sine sko. Man stræber efter at skabe et lille, men effektivt touch i forhold til de ellers klassiske sko - ofte med en tilknytning til den aktuelle sæson. Der sker i øjeblikket rigtig mange spændende ting i Norden via fremtrædende og karakteristiske designere, der alle taler deres eget sprog. Alberville er et eksempel på en producent, man skal holde øje med, ikke kun takket være stilfulde sko, men også fordi man er på forkant med et klassisk design. Sammen med de andre fremtrædende designere er Alberville med til at sætte både Sverige og Norden på kortet, og man spreder derfor effektivt den lækre skandinavisk design ud til verden. I dette tilfælde med lidt hjælp fra Italien. Find dine favoritter fra Alberville her på Footway!

Nyheder
617
UDSALG
301
UDSALG
301
UDSALG
19
UDSALG
19
UDSALG
300
UDSALG
3064
UDSALG
Jamie
UDSALG
E32054
UDSALG
E38407
UDSALG
E38407
UDSALG
Hylden med gode fund
19
UDSALG
19
UDSALG
300
UDSALG
301
UDSALG
301
UDSALG
E32054
UDSALG
E38407
UDSALG
E38407
UDSALG
3064
UDSALG
Side 1 af 1

18 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK