Allen Edmonds Sko Online

12 resultater

Klassiske herresko siden 1922

Allen Edmonds er en af??verdens førende producenter af klassiske, randsyede sko, og det amerikanskemærke kan spores helt tilbage til 1922. Kvalitetsskoene laves i hånden, og derer tale om en kompleks fremstillingsproces med over 200 trin, alt for at sikre,at skoene er perfekte ned til mindste detalje! Skoene bliver naturligvisforarbejdet i et nøje udvalgt højkvalitativt læder.

Perfekte til den velklædte stil

Med sin sans fordetaljer og kvalitet fremstiller Allen Edmonds ikke kun sko, der er stilfulde,men også yderst komfortable og holdbare. De randsyede sko har en vedvarendeværdi og vil blive din absolutte favorit i mange år fremover. Et par sko fra AllenEdmonds sko er med til at skabe et velklædt look. Det er svært at finde enproducent med et så bredt udvalg. Virksomheden fremstiller i øjeblikket ogsåfritidssko i en høj kvalitet.

Sko, man kan ældes i

Den støbte indersål i et par Allen Edmonds sko består af kork,ligesom man kender det fra Birkenstock-hjemmesko, og dine fødder får derfor en bådestabil og behagelig indersål. De får kort sagt lov til at hvile. Et par AllenEdmonds køber du ikke bare, fordi de ser godt, eller fordi de lige passer tilweekendens fest (selvom det naturligvis også er helt acceptable årsager). De tilbyderdig derimod et klassisk look med en lang levetid. Skoene er således holdbare oger designet til at følge dig længe, forudsat at du giver dem den rette pleje.Et par velplejde Allen Edmonds sko kan klare sig i årtier.

Tag hånd om dine Allen Edmonds

For at dine sko skalholde længe, har de brug for at blive pleje. Investér i skobørste, skohorn,skosværte, skofedt, skoblok i cedertræ, rengøringsskum og imprægneringsspray.Den første ting, du skal gøre med dine sko, er at sprøjte dem med en vandtætspray og derefter vente, indtil de er tørre. Smør dem med skosværte. Når du harbrugt dine sko et par gange, skal du begynde at rengøre dem ved at børsteskoene, så rens med skum, lad dem dernæst tørre og slut af med skosværte. Nårdine Allen Edmonds sko ikke anvendes, efterlad da et par skoblokke i cedertræ i?skone. Skoblokkene absorberer fugt og holder dine sko friske i lang tid. Glemikke, at hvis du investerer i et par Allen Edmonds sko, havner du godt selskab.Ronald Reagan, Bill Clinton og andre præsidenter, alle velklædte ogindflydelsesrige mænd, har sat deres fødder i et par Allen Edmonds. Vi håber,du finder dine nye herresko her!

 

Side 1 af 1

12 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×