Amaort Sko Online

0 resultater

Japanske Amaort kan tåle våde dage

Amaort er japansk for "lyden af regn." Dette poetiske navn fik mærket, som blev etableret i Japan i 2008. Idéen var at skabe et par praktiske, men anderledes gummistøvler, der holder fødderne tørre.

Fra rismarkerne til storbyen med Amaort-sko

Med et forseglet skaft er disse gummistøvler fra Amaort enestående af sin art. Ideen til mærkets anderledes gummistøvler kom fra de japanske risplukkers støvler, der havde en forsegling foroven, for at vand ikke skulle komme ind, når de arbejdede ude på markerne. I dag er de rismark-inspirerede støvler blev citysmarte!

Praktiske og smarte Amaort-støvler

Hvis du leder efter et par gummistøvler, der på sikker vis holder dig tør, og som skiller sig ud fra mængden, er disse gummistøvler lige det, du har ledt efter. Perfekt til en regnfuld dag i byen eller en fisketur på landet!

Amaort online på Footway

Bestil allerede i dag disse anderledes gummistøvler fra os her på Footway. Med vores hurtige leveringstid har du dem helt sikkert før den næste regnvejrsdag. Med 180 dages åbent køb har du endvidere god tid til at returnere støvlerne, endda med fri retur, hvis det viser sig, at du skal have byttet til en anden størrelse eller farve. Gratis levering er altid inkluderet, så det er bare at komme i gang med at shoppe her på Footway!

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.OK