Angulus Sko Online

96 resultater

Danske sko i en høj kvalitet

Angulus er et danskmærke, der hører under virksomheden ATC Footwear A/S, og som har dybe rødder iskoindustrien. Siden 1904 har virksomheden designet og fremstillet sit populærefodtøj til både kvinder og børn. Skoene er lavet af højkvalitativt læder, og deer derfor velegnet til alle lejligheder.

Kåret som de bedste børnesko

Ét af de mest populæreprodukter er Angulus’ børnesko, som bl.a. har modtaget en pris for de bedsteinternationale børnesko af magasinet British Junior Magazine. Angulus vandtogså i kategorien "Children in the city". Børnskoene er bestemt også populærehos Footway, og blandt de mest solgte modeller finder man Angulus Coral, Silverog Wide. Angulus’ børnesko er lavet af blødt læder og er super behagelige forbørnenes fødder, hvilket er vigtigt til de mange stunder med leg gennem alleårstider. Skoene er også designet med tanke på netop børnenes fødder. Detilpasser sig nemlig til voksende fødder og har derfor rigelig plads i tåen. Erdet ikke godt, at nogen tænkte på det?

Samarbejde med læger og fysioterapeuter

Da skoene fra Angulusvar nye på markedet, arbejdede virksomheden hårdt for, at skoene skulle liggegodt omkring foden. Man samarbejdede derfor både med læger og fysioterapeuterfor at opnå de bedst mulige sko. Takket være dette og kåringer i flerekategorier for børnefodtøj har Angulus samlet en loyal skare af kunder, derkommer tilbage. ATC Footwear A/S holder fast i det gamle ordsprog "skomager,bliv ved din læst". Man skal ikke altid prøve ting, man ikke ved noget om.Hos Footway satser vi f.eks. på at sælge sko, og det holder vi os til. Sådangør ATC Footwear også. De er skarpe på skodesign- og produktion og sigterderfor målrettet på dette område. Skoene bliver i øvrigt produceret i Portugal.

Også for voksne

Men som du ved,henvender skoen fra Angulus, sig ikke kun til børn. De er også designet tilkvinder, og hos Footway finder du mange modeller, som du kan vælge imellem.Vores mest populære sko er Angulus Black, en lækker støvle, der passer perfekttil efteråret. Måske til et par stramme jeans? Angulus-støvlen findes i flereversioner, så du helt sikkert kan finde din personlige favorit. Ud over støvlerforhandler vi også elegante festsko til kvinder i et stilfuldt og effektivtdesign, der er tydeligt påvirket af det skandinaviske design, som står forenkelhed, stil og elegance. Hvis du er på udkig efter kvalitetssko til dig selveller børnene og ønsker, at skoene skal holde længe, ??er egnet til fart ogaction, leg samt natklubben eller fest, har du fundet dine nye favoritter fraAngulus her på Footway.

 

Side 1 af 2

96 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×