Angulus Sko Online

92 resultater

Danske sko i en høj kvalitet

Angulus er et dansk mærke, der hører under virksomheden ATC Footwear A/S, og som har dybe rødder i skoindustrien. Siden 1904 har virksomheden designet og fremstillet sit populære fodtøj til både kvinder og børn. Skoene er lavet af højkvalitativt læder, og de er derfor velegnet til alle lejligheder.

Kåret som de bedste børnesko

Ét af de mest populære produkter er Angulus’ børnesko, som bl.a. har modtaget en pris for de bedste internationale børnesko af magasinet British Junior Magazine. Angulus vandt også i kategorien "Children in the city". Børnskoene er bestemt også populære hos Footway, og blandt de mest solgte modeller finder man Angulus Coral, Silver og Wide. Angulus’ børnesko er lavet af blødt læder og er super behagelige for børnenes fødder, hvilket er vigtigt til de mange stunder med leg gennem alle årstider. Skoene er også designet med tanke på netop børnenes fødder. De tilpasser sig nemlig til voksende fødder og har derfor rigelig plads i tåen. Er det ikke godt, at nogen tænkte på det?

Samarbejde med læger og fysioterapeuter

Da skoene fra Angulus var nye på markedet, arbejdede virksomheden hårdt for, at skoene skulle ligge godt omkring foden. Man samarbejdede derfor både med læger og fysioterapeuter for at opnå de bedst mulige sko. Takket være dette og kåringer i flere kategorier for børnefodtøj har Angulus samlet en loyal skare af kunder, der kommer tilbage. ATC Footwear A/S holder fast i det gamle ordsprog "skomager, bliv ved din læst". Man skal ikke altid prøve ting, man ikke ved noget om. Hos Footway satser vi f.eks. på at sælge sko, og det holder vi os til. Sådan gør ATC Footwear også. De er skarpe på skodesign- og produktion og sigter derfor målrettet på dette område. Skoene bliver i øvrigt produceret i Portugal.

Også for voksne

Men som du ved, henvender skoen fra Angulus, sig ikke kun til børn. De er også designet til kvinder, og hos Footway finder du mange modeller, som du kan vælge imellem. Vores mest populære sko er Angulus Black, en lækker støvle, der passer perfekt til efteråret. Måske til et par stramme jeans? Angulus-støvlen findes i flere versioner, så du helt sikkert kan finde din personlige favorit. Ud over støvler forhandler vi også elegante festsko til kvinder i et stilfuldt og effektivt design, der er tydeligt påvirket af det skandinaviske design, som står for enkelhed, stil og elegance. Hvis du er på udkig efter kvalitetssko til dig selv eller børnene og ønsker, at skoene skal holde længe, ??er egnet til fart og action, leg samt natklubben eller fest, har du fundet dine nye favoritter fra Angulus her på Footway.

Posts about Angulus
P
P. Johansen -
H
Herdis Bundgaard bundgaardherdis@gmail.com -
Show more posts
Side 1 af 2

92 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK